Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Γιώργος Μαρίνος: "Είναι ντροπή με μισή ώρα βροχή να πλημμυρίσουν οι δρόμοι"

Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010, 11:34
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -


Η νεροποντή της Πέμπτης 14 Οκτωβρίου ήταν αρκετή για να πλημμυρίσουν οι δρόμοι και να μετατρέψουν τη Χαλκίδα σε ...Βενετία ...κάτι που το κατάλαβαν όσοι άτυχοι βρέθηκαν την ώρα της έντονης βροχόπτωσης στους δρόμους.

Ο βουλευτής Εύβοιας του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Μαρίνος Γιώργος με αφορμή το χάος που επικράτησε προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

"Την Πέμπτη 14 Οκτώβρη μετά από μισή ώρα βροχής πνίγηκαν πολλοί δρόμοι στη Χαλκίδα και στη γύρω περιοχή.

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο έγινε αδιάβατος ο δρόμος Λαμψάκου - Χαλκίδας, η περιοχή του εργοστασίου Δάριγκ κ.α.

Αυτά είναι μόνο λίγα παραδείγματα που αναδεικνύουν την επικίνδυνη κατάσταση που επικρατεί. Είναι μόνο λίγα παραδείγματα που τονίζουν πόσο επικίνδυνη είναι η πολιτική των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, της Νομαρχιακής και Δημοτικής διοίκησης αλλά και των συνδυασμών που στηρίζουν την αντιλαϊκή πολιτική και ζητάνε την ψήφο του λαού.

Η "Λαϊκή Συσπείρωση", ο συνδυασμός που στηρίζει το ΚΚΕ έχει θέσει πολλές φορές το θέμα της αντιπλημμυρικής προστασίας και έχει διεκδικήσει την πραγματοποίηση σχετικών έργων.

Σ' αυτή την κατεύθυνση θα επιμείνει, καλώντας το λαό της περιοχής να της δώσουν μεγάλη δύναμη, στην περιφέρεια και τους δήμους στις επερχόμενες εκλογές, να καταψηφίσουν τους συνδυασμούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που είναι συνένοχοι για την άθλια κατάσταση που επικρατεί".

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.