Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Με τον Διοικητή του ΙΚΑ συναντήθηκε ο Συμεών Κεδίκογλου

Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010, 10:58
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -


Ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νομού Εύβοιας κ. Συμεών Κεδίκογλου συναντήθηκε με τον Διοικητή του ΙΚΑ κ. Ροβέρτο Σπυρόπουλο προκειμένου να συζητήσει τα προβλήματα που υπάρχουν στα καταστήματα του ΙΚΑ στην Εύβοια και κυρίως το ζήτημα της έλλειψης προσωπικού.

Ο κ. Κεδίκογλου, παρουσίασε τα προβλήματα στα κατά τόπους καταστήματα του νομού και του ζήτησε να προσπαθήσει για την άμεση αντιμετώπισή τους.

Από την πλευρά του, ο Διοικητής ενημέρωσε ότι οι προσλήψεις έχουν παγώσει και στην αίτηση που είχε ήδη υποβάλει ο ίδιος να μην ανασταλεί ειδικά για την Εύβοια η προκήρυξη 8Κ για την πρόσληψη προσωπικού δεν έχει λάβει θετική απάντηση. Αυτό όμως που τίθεται σε άμεση προτεραιότητα για την αντιμετώπιση της κατάστασης είναι η επιτάχυνση των μετατάξεων. Είπε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι οι υπηρεσίες προχωρούν 80 με 100 μετατάξεις την εβδομάδα σε πανελλαδική βάση.

Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Κεδίκογλου δήλωσε: «αναγνωρίζουμε ότι δεδομένης της οικονομικής συγκυρίας θα κάνετε ό,τι είναι δυνατόν για τη βελτίωση των υπηρεσιών εξυπηρέτησης του πολίτη και των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων και ειδικά για το νομό της Εύβοιας, που παρουσιάζει ενδεχομένως τη χειρότερη κατάσταση ή μία από τις χειρότερες να δείτε το ζήτημα με προτεραιότητα.»

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.