Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Υποψήφιοι Περγαντά και περιοδείες

Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010, 12:38
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Στο Λιδορίκι ο Περγαντάς

Το Λιδορίκι θα επισκεφθεί την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος Περγαντάς. Ο κ. Περγαντάς θα συναντηθεί με τον δήμαρχο κ. Γεώργιο Κουλούλα και το Δημοτικό Συμβούλιο και στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας, όπου θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους του ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού. Παράλληλα ο κ. Περγαντάς κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Λιδορίκι θα συναντηθεί με εκπροσώπους παραγωγικών και κοινωνικών φορέων και με πολίτες της περιοχής.

Το ψηφοδέλτιο Περγαντά για τη Φωκίδα

Ανακοινώθηκε από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχο Περγαντά οι υποψήφιοι για το Νομό Φωκίδας, ολοκληρώνοντας την παρουσίαση των ψηφοδελτίων στη Στερεά Ελλάδα. Ο κ. Περγαντάς τονίζει ότι: "Όλοι μαζί με εμπειρία, γνώση και διάθεση για πολλή δουλειά θα κάνουμε τη Στερεά Ελλάδα πρότυπο ανάπτυξης με αειφορία".

Οι υποψήφιοι της Φωκίδας είναι:

  1. Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης: Γαζη Παναγιώτα, Δημοσιογράφος, Στέλεχος Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης,Επικεφαλής Μειοψηφίας Νομαρχιακού Συμβουλίου Φωκίδας, Πρώην Δήμαρχος Αμφισσας.
  2. Γιώτης Παναγιώτης, Μαθηματικός - Φροντιστής.
  3. Δασκαλόπουλος Κωνσταντίνος, Δημόσιος Υπάλληλος Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Φωκίδας, Δημοτικός Σύμβουλος, π. Αντιδήμαρχος Αμφισσας.
  4. Καραγεώργου Δήμητρα, Πολιτικός Επιστήμων - Δημόσια Διοίκηση, Νομαρχιακή Σύμβουλος Φωκίδας.
  5. Λατσούδης Θανάσης, Οικονομολόγος, πρώην μέλος της Βουλής των Εφήβων.
  6. Μπεχλιβανίδης Παναγιώτης, Μηχανολόγος - Ηλεκτρολόγος Τ.Ε., Επιχειρηματίας, π. Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος Δ.Σ. Δήμου Αμφισσας
  7. Παπαϊωάννου Πανουργιάς, Επιχειρηματίας, πρώην Κοινοτικός Σύμβουλος Βάργιαννης.


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.