Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Προεκλογική κίνηση δήμου Ερέτριας

Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010, 12:27
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Βελέντζα στην Ερέτρια

Την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια στην Ερέτρια του δεύτερου μετά την Αμάρυνθο εκλογικού κέντρου του υποψήφιου Δημάρχου Ερέτριας κ. Βελέντζα Βασίλη.

Ο κ. Βελέντζας έστειλε μήνυμα ενότητας προς όλους τους δημότες των Δήμων Ερέτριας και Αμαρύνθου και ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμο προς κατάθεση το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του «Δημιουργική Ένωση Πολιτών», "ένα ποιοτικό, όπως χαρακτηριστικά είπε ψηφοδέλτιο, το οποίο απαρτίζεται από νέους και παλιούς υποψηφίους, αλλά με νέες ιδέες".

Η Κοραλία Μοσχούρη υποψήφια με την Αμφιτρίτη Αλιμπατέ

Η κα Κοραλία Μοσχούρη, με τη συμμετοχή της στο Συνδυασμό της «Ανεξάρτητης Ανανεωτικής Πορείας», εκδήλωσε την υποστήριξη της στην Αμφιτρίτη Αλημπατέ, υποψήφια Δήμαρχο του νέου Δήμου της Ερέτριας. Η κα. Κοραλία Μοσχούρη συμμετέχει και ασχολείται με τα κοινά της πόλης και της Περιφέρειας της Ερέτριας από το 2006, οπότε εκλέχθηκε για πρώτη φορά ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εξωραϊστικών-Πολιτιστικών-Οικιστικών Συλλόγων Ερέτριας "Ο Δαφνηφόρος Απόλλων" και διετέλεσε καθήκοντα Γραμματέως και τον τελευταίο χρόνο Προέδρου. Είναι κάτοικος του Οικισμού της Καλής-Θέας στη περιοχή της Μαλακώντας. Είναι παντρεμένη, μητέρα δύο παιδιών, απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης της Νομικής Σχολής Αθηνών και Τμηματάρχης του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.