Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Την Τετάρτη η απόφαση του Νομάρχη Εύβοιας

Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2010, 15:21
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -


Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου, ο Νομάρχης Εύβοιας, κ. Μπουραντάς Θανάσης.

Ο ίδιος αναμένεται να ανακοινώσει τις τελικές του αποφάσεις εν όψει των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών και να δώσει απαντήσεις σχετικά με τα όσα έχουν διαδραματιστεί το τελευταίο διάστημα -κυρίως στο παρασκήνιο- και τον οδήγησαν ουσιαστικά σε δίλημμα, για το ποιο θα είναι το πολιτικό του μέλλον.

Η αντίδρασή του πάντως ήταν άμεση, καθώς άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος έλεγαν πως δεν τον ενδιαφέρει να ασχοληθεί με τα του δήμου και αυτό γιατί υπήρξε καθυστέρηση στον να ανακοινωθεί επισήμως στήριξη ενδεχόμενης υποψηφιότητάς του στο δήμο της Χαλκίδας σε μια προσπάθεια αποφυγής διασπαστικών ψηφοδελτίων.

Ουσιαστικά οι τελευταίες εξελίξεις και η κάθοδος όπως φαίνεται του κ. Μπουραντά στις περιφερειακές εκλογές, ως αντιπεριφερειάρχης, έρχονται να επιβεβαιώσουν και την πληροφορία μας, ότι πολλοί εκτιμούν πως στη Χαλκίδα η καλύτερη λύση είναι να μη δοθούν χρίσματα, αλλά να ρίξουν το μπαλάκι στις τοπικές κοινωνίες.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.