Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Η Κάρυστος στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος

Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2010, 11:50
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -


Η πληγείσα από την πρόσφατη πυρκαγιά Κάρυστος εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με σειρά ερωτήσεων και αναφορών να έχουν ήδη κατατεθεί στο αρμόδιο Υπουργείο με κύριο αίτημα να δοθεί οικονομική ενίσχυση.

Σειρά έχει ο κ. Κεδίκογλου Συμεών, βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος κατέθεσε προς τον αρμόδιο Υπουργό κ. Γιάννη Ραγκούση και Υφυπουργό κ. Γιώργο Ντόλιο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης αναφορά με την καταγραφή των ζημιών από την καταστροφική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 21 Αυγούστου.

Στόχος είναι η οικονομική ενίσχυση στο μέτρο του δυνατού και η κήρυξη του δήμου ως πυρόπληκτου, ώστε οι πληγέντες πολίτες να τύχουν των ευεργετημάτων που παρέχει ο νόμος σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ο κ. Κεδίκογλου τόνισε σε συνάντησή με τον Υφυπουργό κ. Ντόλιο, ότι η Κάρυστος έχει ανάγκη την έκτακτη επιχορήγηση προκειμένου να δοθούν στους πληγέντες οι ενισχύσεις που δικαιούνται αλλά και να γίνουν έργα αποκατάστασης του περιβάλλοντος και προστασίας από τυχόν μελλοντικές καταστροφές.

Σχετικά θέματα:


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.