Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Τη λειτουργία όλων των αθλητικών τμημάτων στο Γυμνάσιο Αλιβερίου ζητούν οι γονείς

Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2011, 11:51
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Ανάστατοι είναι οι γονείς των μαθητών του Γυμνασίου Αλιβερίου (αθλητικό ΤΑΔ) με αφορμή το πρόβλημα, που έχει δημιουργηθεί στη μέση της χρονιάς, καθώς δημιουργείται τμήμα μόνο για το ποδόσφαιρο και όχι μπάσκετ, στίβου και ιστιοπλοίας, που προβλέπονται στο ίδιο Γυμνάσιο.

Επίσης, μοιράζονται ξανά τα τμήματα του σχολείου κάτι που σύμφωνα με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, σημαίνει -μεταξύ άλλων- αλλαγή καθηγητών των μαθητών και διαφορά στην ήδη διδαχθείσα ύλη.

Επισημάνουν ακόμα, ότι μόνο ένας καθηγητής θα πρέπει να είναι υπεύθυνος, για την ασφάλεια 39 μαθητών του αθλητικού και κατά την
πρόσβαση στο γήπεδο (περνάνε από την Εθνική Χαλκίδας-Αλιβερίου) και μέσα στο γήπεδο και διατυπώνουν το ερώτημα, αν κτυπήσει ένα παιδί τι θα κάνει ένας καθηγητής μόνος του.

Οι γονείς απαιτούν την εύρυθμη λειτουργία του Αθλητικού Γυμνασίου.

Σε σχετικό ψήφισμα, που εξέδωσαν, αναφέρουν:

"Η Γενικής Συνέλευση των Γονέων και κηδεμόνων Γυμνασίου Αλιβερίου, στην Έκτακτη Γεν. Συνέλευση της 20/1/2011 αποφάσισε τα κάτωθι:

1. Ζητάμε την εύρυθμη λειτουργία του Αθλητικού Γυμνασίου Αλιβερίου με την διεξαγωγή όλων των αθλημάτων που προβλέπονται με την πρόσληψη των απαιτούμενων γυμναστών.

2. Για το πρόβλημα που έχει ανακύψει με τη λειτουργία μόνο του Ποδοσφαιρικού τμήματος, στη μέση της σχολικής χρονιάς, απαιτούμε να παραμείνουν τα τμήματα (για παιδαγωγικούς λόγους που γνωρίζετε οι παιδαγωγοί καλύτερα) ως έχουν και παράλληλα να εξασφαλιστεί η ασφάλεια με κάθε τρόπο των μαθητών του τμήματος ποδοσφαίρου (39 μαθητές με έναν γυμναστή...).

Τις παραπάνω προτάσεις πρότεινε το δεκαπενταμελές του σχολείου τις οποίες, υιοθετεί και στηρίζει η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.

Με το παρόν ψήφισμα ζητάμε από την Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Εύβοιας και το αρμόδιο Υπουργείο την ικανοποίηση των αιτημάτων μας, προς όφελος των μαθητών.

Δεν δεχόμαστε σε καμιά περίπτωση ανακατανομή των τμημάτων και εκπτώσεις στην ασφάλεια των μαθητών".

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.