Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Διοργάνωση εκδηλώσεων για τη "μαύρη" επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου

Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2010, 11:54
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Κάλεσμα απευθύνει η Ομάδα Πρωτοβουλίας Εργαζομένων-Ανέργων και Νεολαίας σε όλους να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για τις 6 Δεκεμβρίου, ημέρα κατά την οποία δολοφονήθηκε ο Αλέξης Γρηγορόπουλος.

Προκειμένου να υπάρξει η όσο το δυνατόν καλύτερη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συγκέντρωση την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου, στις 4 το απόγευμα, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρουν:

"Επειδή τα ερωτήματα της εξέγερσης των νέων, με αφορμή την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου 6 Δεκεμβρίου του 2008, δεν απαντήθηκαν και επειδή από τότε έχουν προστεθεί μεγάλα προβλήματα στην κοινωνία, μετά μάλιστα την υπογραφή του μνημονίου και την είσοδο στο Δ.Ν.Τ. (Τρόικα) με αποτέλεσμα να μεγαλώνει καθημερινά η ανεργία και το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας να οδηγείται στην φτώχια και την εξαθλίωση Καλούμε όλους τους πολίτες να αντιδράσουν και με αφορμή ότι η 6η Δεκέμβρη είναι η "μαύρη" επέτειος της δολοφονίας να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις που θα προγραμματιστούν για εκείνη την ημέρα".

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.