Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Ευχαριστήρια επιστολή Μαργέλη

Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2010, 11:30
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Στο τοπικό συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας Κύμης εξελέγη ο κ. Μαργέλης Αγγελος, υποστράτηγος ε.α και με επιστολή του προς τον Σύλλογο εν Αττική Κυμαίων, όπου είναι αντιπρόεδρος, εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τα μέλη του για την υποστήριξη που του παρείχαν στην πρόσφατη εκλογική διαδικασία. Επισημαίνει, επίσης, ότι η εκλογή του δεν στοχεύει σε πολιτική καριέρα αλλά στη στήριξη και βοήθεια της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Μαργέλης αναφέρει: "Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να σας ευχαριστήσω θερμά για την υποστήριξή σας κατά τις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές, με αποτέλεσμα να εκλεγώ μέλος του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης.

Όπως προεκλογικά είχα δηλώσει η συμμετοχή μου δεν σκοπεύει σε πολιτική ή αυτοδιοικητική καριέρα, αλλά στην στήριξη και βοήθεια της τοπικής αυτοδιοίκησης, στην πρώτη εφαρμογή και λειτουργία του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου.

Πιστεύω ότι και τώρα θα μου συμπαρασταθείτε και θα μας βοηθήσετε, ώστε να βάλουμε τις σωστές βάσεις στον νεοεμφανιζόμενο θεσμό. Σας ευχαριστώ και πάλι θερμά για την εμπιστοσύνη σας".

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.