Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Ο Καβοντόρος δεν θα επιτρέψει την κατασπατάληση του φυσικού πλούτου

Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2010, 11:46
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των μελών της προσωρινής Διοίκησης του Συλλόγου "Καβοντόρου Γη": Κώστα Καλλιανιώτη, Μαρίας Γκάγκωση, Βαγγέλη Μαστροδήμα και Δημήτρη Πολίτη, στα χωριά Αντιά, Κόμητο, Καψούρι, Θύμι, Πρινιά.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση των κατοίκων για τις εξελίξεις στο θέμα του ιδιοκτησιακού.

Οι ιδιοκτήτες πλέον είναι πεπεισμένοι, ότι πρέπει να κινηθούν προς την κατεύθυνση της διασφάλισης των νόμιμων ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων τους αρνούμενοι να δεχτούν μεθοδεύσεις που θα προσβάλουν τη Συνταγματική νομιμότητα και θα πλήττουν τα συμφέροντα του τόπου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου "Κοινή διαπίστωση όλων, ήταν ότι ο Καβοντόρος δεν θα επιτρέψει πια την κακοδιαχείριση και κατασπατάληση του φυσικού του πλούτου.

Φτάνει πια η υποβάθμιση και υποτίμηση της περιοχής και δεν θα επιτραπεί πλέον σε αυτόκλητους «προστάτες», να αποφασίζουν για την τύχη του τόπου και των κατοίκων.

Η υπόθεση της ιδιοκτησίας στον καβοντόρο είναι θέμα της περιοχής και δε θα δοθεί σε κανένα η δυνατότητα να «παίξει» με την τύχη των κατοίκων και της περιουσίας τους".

Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, το Προεδρείο του Συλλόγου, συνέχισε τις ενημερωτικές επαφές στην Κάρυστο και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για την οργάνωση των επόμενων κινήσεων, στη μάχη επίλυσης του ζητήματος προς όφελος των ιδιοκτητών.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.