Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Σέλμαν: Αναζητά τρόπους μείωσης του μεταφορικού κόστους

Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2010, 15:27
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Τα οικονομικά δεδομένα επεξεργάζεται η διοίκηση της εταιρίας Σέλμαν Ελληνοελβετική Βιομηχανία Επεξεργασίας Ξύλου και αναζητά τρόπους μείωσης του μεταφορικού κόστους έως και 50%, όπως διευκρινίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου, ερωτηθείς σχετικά με την πορεία της εταιρίας από την εξαγορά της μέχρι σήμερα ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος κ. Αντώνιος Αδαμόπουλος αναφέρθηκε στις εντατικές προσπάθειες που καταβάλλονται καθημερινά για την περιστολή των δαπανών, μέρος των οποίων αποτελεί και το εξαιρετικά υψηλό κόστος μεταφοράς πρώτων υλών και εμπορευμάτων.

Περαιτέρω διευκρινίζεται ότι η διοίκηση επί του παρόντος επεξεργάζεται τα οικονομικά δεδομένα και αναζητά τρόπους μείωσης του μεταφορικού κόστους έως και 50%, πιθανόν και μέσω πλωτού μέσου μεταφοράς αποκλειστικής χρήσης, που θα αποκτηθεί στο απώτερο μέλλον με χρηματοδοτική μίσθωση (leasing), υπό την προϋπόθεση ότι η λύση αυτή θα είναι συμφέρουσα για την εταιρία και θα εξασφαλίσει την αναγκαία μείωση δαπανών.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.