Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Υπερκομματικό ψηφοδέλτιο της Ένωσης Φοροτεχνικών στις εκλογές του Δεκεμβρίου

Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2010, 13:37
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -

Την Κυριακή 12 Δεκέμβρη 2010 τα μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου καλούνται να ψηφίσουν για την ανάδειξη νέων διοικήσεων στα Περιφερειακά Τμήματα του αλλά και για την ανάδειξη μελών της νέας Συνέλευσης των Αντιπροσώπων.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών της οποίας μέλος είναι και η Ε.Φ.Ε.Ε. Εύβοιας, αποφάσισε ομόφωνα την συμμετοχή της με ανεξάρτητο υπερκομματικό ψηφοδέλτιο με τον συνδυασμό Παράταξη Οικονομολόγων Φοροτεχνικών Εργαζομένων - Επαγγελματιών.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι: "Η «Παράταξη Οικονομολόγων Φοροτεχνικών Εργαζομένων - Επαγγελματιών». συμμετέχει διεκδικώντας να εκφράσει και να επιδιώξει στο συνεχώς επιδεινούμενο οικονομικό-κοινωνικό περιβάλλον:

Την απαραίτητη ανάδειξη και παγίωση του θεσμικού ρόλου του Ο.Ε.Ε. στα μεγάλα προβλήματα του τόπου,

Την ουσιαστική κατοχύρωση και καταξίωση του επαγγέλματός μας ανεξάρτητα από τον επιμέρους κλάδο ενασχόλησης. Χρειαζόμαστε την πραγματική αναβάθμιση του επαγγέλματός μας όχι μόνο με τις ευθύνες που μας αναλογούν αλλά και με δικαιώματα.

Την ουσιαστική αντιμετώπιση των προβλημάτων των Φοροτεχνικών-Λογιστών, του κύριου οικονομικού αιμοδότη του Ο.Ε.Ε.

Το Επάγγελμά μας, ένα βήμα πριν την Πιστοποίηση, μας χρειάζεται ενωμένους και ισχυρούς. Η ψευδαίσθηση των ατομικών λύσεων και η αδιάφορη αντιμετώπιση των προβλημάτων μας, οριοθετούν καθοριστικά και με σαφήνεια και την προσωπική μας ευθύνη, μπροστά στις ραγδαίες εξελίξεις στον κλάδο μας.

Οι εκλογές της 12ης Δεκεμβρίου του Οικονομικού Επιμελητηρίου είναι καθοριστικές για το παρόν και το μέλλον του επαγγέλματός μας.

Βρισκόμαστε ενώπιον σημαντικών αλλαγών στο επάγγελμά μας.

Γι' αυτούς τους λόγους θα πρέπει όλοι να δώσουμε βροντερό παρόν και με την ψήφο μας στις 12 Δεκεμβρίου να εκλέξουμε άξιους συναδέλφους Ελεύθερους Επαγγελματίες προκειμένου να ακούγεται η φωνή μας και να υποστηρίζονται οι θέσεις και τα αιτήματα του κλάδου μας.

Υποψήφιοι με το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο της Π.Ο.Φ.Ε.-Ε. στο 9ο Π.Τ. του Ο.Ε.Ε. (Ανατολικής Στερεάς) και στη Συνέλευση των αντιπροσώπων (ΣΤΑ) είναι: 1) Καϊμακούδης Γεώργιος, 2) Μουτουσίδης Στέφανος, 3) Σασσάνης Κυριάκος, 4) Σπύρου Ελευθερία, 5) Σπύρου Σταμάτης".


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.