Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

FIX Hellas: Νέα επένδυση 25 εκ. στη Ριτσώνα

Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2010, 13:33
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Με κέρδη αναμένει να κλείσει την τρέχουσα χρήση η Ολυμπιακή Ζυθοποιία ΑΕ ενώ ο τζίρος αναμένεται να διαμορφωθεί σε περίπου 12,5 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, η διοίκηση υλοποιεί, μία νέα επένδυση ύψους 25 εκατ. ευρώ για την επέκταση των εγκαταστάσεών της. Στόχοι της εταιρείας είναι:

"να καθιερωθεί η FIX Hellas ως η πρώτη ελληνική μπίρα στις προτιμήσεις των καταναλωτών, να αποτελέσει η FIX Hellas το τρίτο brand μπίρας, σε πωλήσεις, στην εγχώρια αγορά, και η Ολυμπιακή Ζυθοποιία να καταλάβει τη δεύτερη θέση μεταξύ των εταιριών παραγωγής μπίρας στη χώρα μας".

Όσον αφορά στη νέα επένδυση από τα 25 εκ ευρώ, τα 15 θα επενδυθούν για την επέκταση των εγκαταστάσεων του υπερσύγχρονου ζυθοποιείου στη Ριτσώνα και τα 10 εκατ. ευρώ σε πάγιο εξοπλισμό ανάπτυξης των πωλήσεών της, στα τελικά σημεία κατανάλωσης.

Με την ολοκλήρωση της νέας επένδυσης, τον Απρίλιο του 2011, η παραγωγική δυναμικότητα του εργοστασίου αναμένεται τουλάχιστον να τετραπλασιαστεί, συγκριτικά με τη δυνατότητα παραγωγής του 2010, που αντιστοιχούσε σε περίπου 120.000 εκατόλιτρα.

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία ξεκίνησε τη λειτουργία της απασχολώντας 30 εργαζόμενους. Σήμερα, το προσωπικό της εταιρείας ανέρχεται σε 105 άτομα ενώ μετά την ολοκλήρωση της νέας επένδυσης, την άνοιξη του 2011, ο αριθμός των εργαζομένων αναμένεται να ξεπεράσει τους 150.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.