Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Προεκλογικές ομιλίες Βασίλη Βελέντζα

Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2010, 15:51
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου τις προεκλογικές συγκεντρώσεις και ομιλίες ο υποψήφιος δήμαρχος Ερέτριας, κ. Βελέντζας Βασίλης με ομιλία στην Καλλιθέα.

Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι η περιοχή τους "έχει παραμεληθεί, η ανάπτυξη που περιμέναμε δεν έφθασε ποτέ, ο κεντρικός σχεδιασμός που έγινε από την πολιτεία δεν έγινε οργανωμένα".

Αναφερόμενος στο πρόγραμμά τους επεσήμανε ότι είναι αυτό που ουσιαστικά πρότειναν οι πολίτες. "Ένα πρόγραμμα που προσδοκά να εξασφαλίσει στους δημότες τα αυτονόητα. Αυτά που δικαιούνται και ως δημότες και ως πολίτες αυτής της χώρας. Καλή ποιότητα ζωής, έργα υποδομής, προάσπιση του φυσικού περιβάλλοντος, πρόσβαση σε όλα τα διαμερίσματα και την έδρα του Δήμου, χώρους αναψυχής και άθλησης για τα παιδιά".

Στη συνέχεια ο κ. Βελέντζας μίλησε στη κεντρική πλατεία της Ανω Βάθειας. Απευθυνόμενος στους δημότες έδωσε ιδιαίτερη στο γεγονός ότι η ανάπτυξη θα είναι ισότιμη σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα και όπως είπε χαρακτηριστικά "Ολοι δικαιούμεθα τα ίδια προνόμια. Πρέπει να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις εκείνες ώστε να παρέχουμε καλύτερες κοινωνικές παροχές προς τον δημότη, να φροντίσουμε για τη προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, την ανάδειξη των αρχαιολογικών και ιστορικών μνημείων της περιοχής, όπως είναι η Μονή του Αγίου Νικολάου. Είμαστε πολύ κοντά στη πρωτεύουσα και πρέπει να φροντίσουμε ο πανέμορφος αυτός τόπος που διαθέτει βουνό και θάλασσα να γίνει τόπος έλξης για τουρίστες. Η τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας θεωρείται επιβεβλημένη."

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.