Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Δράση υποψηφίων στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου

Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2010, 11:43
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -

Ομιλία Παπαναστασίου στο Αλιβέρι

Την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου και ώρα 8 μ.μ ο υποψήφιος Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου κ. Δημήτρης Παπαναστασίου, θα μιλήσει στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στο Αλιβέρι.

Προεκλογική εκστρατεία του Γιάννη Σιαγιάννη

Συνεχίζεται η προεκλογική εκστρατεία του υποψήφιου δημάρχου Κύμης - Αλιβερίου Γιάννη Σιαγιάννη. Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου το πρωί επισκέφθηκε τον Αγιο Γεώργιο Αυλωναρίου, όπου είχε επαφές με κατοίκους του χωριού. Ακολούθως περιόδευσε με κλιμάκιο υποψηφίων του, στην Κονίστρα, συνομιλώντας με επαγγελματίες και κατοίκους της πόλης.

Στην Κονίστρα πραγματοποίησε ανοιχτή ομιλία και εξέθεσε τις θέσεις και το πρόγραμμα του συνδυασμού του για τα προβλήματα της πόλης και της περιοχής. Συνεχίζοντας το πρόγραμμα του το βράδυ της Κυριακής ο κ. Γιάννης Σιαγιάννης πραγματοποίησε ανοιχτές συγκεντρώσεις - ομιλίες στα χωριά Αγ. Λουκάς και Αγ. Ιωάννης.

Καταγγελία Σιαγιάννη για "πολωτικές πρακτικές "

Την Τρίτη 2 Νοεμβρίου στην Κύμη στην κεντρική πλατεία ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Γιάννης Σιαγιάννης στην ομιλία του έκανε αναφορά στην "στρατηγική κάποιων που πριν από μερικούς μήνες προσπάθησαν να παρασύρουν τους πολίτες της Κύμης σε πολωτικές και διαιρετικές πρακτικές, θέλοντας να εξυπηρετήσουν μόνο τα σχέδια αυτοδιοικητικής επιβίωσης παραγόντων της περιοχής".

Καταδίκασε, επίσης, τις προσπάθειες "πολιτικής τρομοκρατίας και δημιουργίας φοβικού συνδρόμου στην περιοχή" λόγω της δημιουργίας του νέου Δήμου Κύμης - Αλιβερίου και τόνισε ότι " πίσω απ' την παρουσιαζόμενη εικονική πραγματικότητα τα προβλήματα της Κύμης και των χωριών είναι πολλά και συσσωρευμένα".

Μίλησε ακόμα για "την διγλωσσία παραγόντων της περιοχής όπου άλλη ρητορική χρησιμοποιούν στην Κύμη και άλλη στον υπόλοιπο Δήμο".

Κατέληξε στη διαπίστωση " ότι πρωτοβουλίες που αφορούν την μεγάλη αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου για την καταπολέμηση της ανεργίας και της προστασίας των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού της δεν υπήρξαν ποτέ".

Δεσμεύτηκε ότι η πόλη της Κύμης "όχι μόνο θα διατηρήσει τις υπάρχουσες υπηρεσίες της αλλά θα τις αυξήσει μέσα στα πλαίσια οργανωτικής ανάπτυξης του οργανισμού του νέου Δήμου".


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.