Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Οι περιοδείες των υποψηφίων του ΚΚΕ πριν την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση

Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010, 11:43
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -

Εντείνεται ο προεκλογικός αγώνας των υποψηφίων καθώς λίγες ημέρες έχουν απομείνει μέχρι την 7η Νοεμβρίου.

Τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου η κα Σοφία Ντούρου, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης με το ΚΚΕ και η κα Μαρία Φούρλη υποψήφια δήμαρχος στο δήμο Διρφύων- Μεσσαπίων, θα περιοδεύσουν στα σχολεία της Αρτάκης και των Ψαχνών.

Το απόγευμα η κα Σοφία Ντούρου θα επισκεφτεί την Αμάρυνθο και το Γυμνό.

Ο κ. Βαγγέλης Σταματούκος, υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Χαλκιδέων θα περιοδεύσει στις υπηρεσίες του Δήμου Χαλκιδέων και το απόγευμα στις Εργατικές κατοικίες, τον Μπαταργιά και την Αγία Μαρίνα.

Την Τρίτη 26 Οκτωβρίου η κα. Ντούρου θα επισκεφτεί το μεσημέρι την Ερέτρια και το απόγευμα θα μιλήσει στον Αη-Γιάννη Αλιβερίου. Ο κ. Βαγγέλης Σταματούκος θα περιοδεύσει το απόγευμα στο Βασιλικό.

Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου ο κ. Γιώργος Μαρίνος, υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας θα επισκεφτεί το Θεραπευτήριο στην Αυλίδα, η κα Ντούρου σχολεία της Χαλκίδας και ο κ. Σταματούκος υπηρεσίες της Νομαρχίας.

Το μεσημέρι θα επισκεφτούν και οι τρεις υποψήφιοι το Τσιμεντάδικο στη Χαλκίδα. Το απόγευμα η κα Σοφία Ντούρου θα μιλήσει με την κα Μαρία Φούρλη σε συγκέντρωση στην Στενή και ο κ. Σταματούκος θα επισκεφτεί τα νυχτερινά σχολεία της Χαλκίδας.

Την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου η κα Σοφία Ντούρου θα παρευρεθεί στην παρέλαση των σχολείων στο Βασιλικό και ο κ. Σταματούκος στην Χαλκίδα. Θα ακολουθήσει το απόγευμα περιοδεία στη Λίμνη, όπου η κα Ντούρου θα μιλήσει σε συγκέντρωση στις Ροβιές, ενώ ο κ. Βαγγέλης Σταματούκος θα επισκεφτεί τα Λουκίσια.

Την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στη Χαλκίδα στις 8 μ.μ. στην παραλία Χαλκίδας. Θα μιλήσει ο κ. Γιώργος Μαρίνος υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς και θα χαιρετήσουν ο Βαγγέλης Σταματούκος υποψήφιος δήμαρχος Χαλκιδέων και η Σοφία Ντούρου υποψήφια αντιπεριφερειάρχης.

Συγκεντρώσεις κλιμακίων της "Λαϊκής Συσπείρωσης" σε Αλιβέρι και Κύμη

Τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου κλιμάκιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" θα επισκεφθεί την τοπική κοινότητα Αργυρού.

Την Τρίτη 26 Οκτωβρίου θα επισκεφθούν την τοπική κοινότητα Αγίου Ιωάννη, θα ακολουθήσει την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου επίσκεψη στην τοπική κοινότητα Αγίου Γεωργίου, την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου θα γίνει η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στις 19:30 μ.μ στην πλατεία εθνικής αντιστάσεως.

Το Σάββατο 30 Οκτωβρίου θα επισκεφθούν τη λαϊκή αγορά Αλιβερίου και την Κυριακή 31 Οκτωβρίου το κλιμάκιο θα περιοδεύσει σε τοπικές κοινότητες του δήμου Κύμης και θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην παραλία της Κύμης.


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.