Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Επαφές Χειμάρα σε δήμους της κεντρικής Εύβοιας

Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2010, 17:10
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -


Επαφές με φορείς και πολίτες Δήμων της κεντρικής Εύβοιας περιελάμβανε το πρόγραμμα του υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Θανάση Χειμάρα στο νομό, το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Χειμάρας επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου τη Νέα Αρτάκη, την Καστέλλα, τα Ψαχνά, το Προκόπι και τη Λίμνη, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με πολίτες από τους οποίους άκουσε προβλήματα και ανησυχίες για τον τόπο και την καθημερινότητά τους.

Στην πόλη των Ψαχνών συναντήθηκε και με το Δήμαρχο Μεσσαπίων κ. Μπαζιώτη, από τον οποίο πληροφορήθηκε από πρώτο χέρι για τα περιβαλλοντικά ζητήματα της περιοχής και ιδιαίτερα αυτό του εντοπισμού εξασθενούς Χρωμίου στο νερό.

Πραγματοποιώντας μικρό διάλειμμα στις επισκέψεις του, ο κ. Χειμάρας βρέθηκε στον Αγιο Ιωάννη το Ρώσο, όπου και προσκύνησε.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, επισκέφθηκε την Αγία Αννα και τη Στροφυλιά, ενώ συμμετείχε και στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον Αγιο Ιωάννη Θεολόγο Μαντουδίου.

Στήριξη Παπαγεωργόπουλου
Σε πολύ φιλικό κλίμα συναντήθηκαν σε παραλιακό καφέ της Χαλκίδας ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Θανάσης Χειμάρας και ο Ευβοιώτης πολιτικός Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος, το πρωί του Σαββάτου 25 Σεπτεμβρίου. Θέμα συζήτησής τους προφανώς οι Αυτοδιοικητικές εκλογές και η στήριξη του κ. Παπαγεωργόπουλου στο πρόσωπο του Θανάση Χειμάρα.


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.