Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Μήνυμα Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ προς συγκεκριμένους αποδέκτες

Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2010, 11:22
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -


Αλλαγές δεν έχουμε μόνο στον αυτοδιοικητικό χάρτη της χώρας, αλλά και στην κυβέρνηση με συγχωνεύσεις και καταργήσεις υπουργείων και με τον ανασχηματισμό να έρχεται τελικά για να ισορροπήσει την αρνητική εικόνα του πρωθυπουργού, ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με την άρνηση των κορυφαίων στελεχών του να "ριχθούν" στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Την ίδια στιγμή ο χώρος του ΠΑΣΟΚ θυμίζει καζάνι που βράζει, με πλούσιο παρασκήνιο και με γκρίνιες για τον τρόπο που επελέγησαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες του κόμματος.

Τα όσα αναφέρει η Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ, σε πρόσφατη ανακοίνωση, στέλνουν σαφές μήνυμα προς συγκεκριμένους αποδέκτες, ότι οι υποψήφιοι, που επελέγησαν είναι και εκείνοι που "μπορούν να να ανταποκριθούν με ευθύνη στις νέες προκλήσεις που απαιτεί το θεσμικό πλαίσιο της Αυτοδιοίκησης και οι αναπτυξιακές προτεραιότητες που το ίδιο θέτει. Αποτελούν την πρόταση του νέου Αυτοδιοικητικού και Αναπτυξιακού Μοντέλου εις όφελος των πολιτών και του τόπου" και κατά συνέπεια, μπορεί κάποιος να συμπεράνει πως δεν τίθεται ζήτημα αμφισβήτησης των τελικών επιλογών.

ΠΑΣΟΚ: "Η ονοματολογία υπέρ κάποιου υποψήφιου δεν συμβάλλει στην ενότητα"

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση την οποία υπογράφουν οι γραμματείς των Δημοτικών Οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ στηρίζοντας την υποψηφιότητα του κ. Αναγνωστάκη Δημήτρη, η Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, προέβη στην εξής δήλωση:

"Οι Γραμματείς των οργανώσεων του Νέου Δήμου της Χαλκίδας σε θεσμικές συσκέψεις έχουν εκφράσει την πολιτική τους θέση, ότι θα συνταχθούν και θα στηρίξουν τον υποψήφιο που θα επιλεγεί από το ΠΑΣΟΚ. Στην παρούσα κρίσιμη συγκυρία - και ενώ εκκρεμεί η επιλογή υποψηφίου από την επιτροπή ανάδειξης υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ - η ονοματολογία υπέρ κάποιου υποψήφιου δεν συμβάλλει στην ενότητα και δεν συνάδει με το θεσμικό ρόλο. Υπεύθυνη και νικηφόρα πρόταση αποτελεί η συστράτευση όλων στην επιλογή υποψηφίου του Κινήματος".

Σχετικό θέμα:

  • Την υποψηφιότητα Αναγνωστάκη στηρίζουν οι γραμματείς των Δημοτικών Οργανώσεων του διευρυμένου δήμου Χαλκίδας www.servitoros.gr/news/view.php/29702/


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.