Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Αυτοδιοικητικό κίνημα περιφέρειας Στερεάς: "Ετοιμαζόμαστε για τις εκλογές - δημιουργούμε μια νέα πραγματικότητα"

Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2010, 13:44
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -


Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου στη Λιβαδειά, έγινε η συνέλευση του "Αυτοδοικητικού κινήματος περιφέρειας Στερεάς", ενώ αναμένεται να γίνει νέα συνέλευση τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στο κλειστό θέατρο Λειβαδιάς.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου έγινε ανταλλαγή απόψεων για το πολιτικό στίγμα των εκλογών και του "Αυτοδιοικητικού κινήματος", εκτενής συζήτηση για τις αρχές λειτουργίας του, ώστε να εξασφαλίζει τη δημοκρατική συλλογική λειτουργία και τον ανοιχτό χαρακτήρα του, αλλά και την αποτελεσματικότητα στη δράση.

Ειδικότερα, αποφασίστηκε να ανοίξει η διαδικασία προτάσεων και εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη θέση του εκπροσώπου το 'Αυτοδιοικητικού κινήματος', που θα υποδειχθεί σαν υποψήφιος περιφερειάρχης, όπως και για τις υπόλοιπες θέσεις των υποψηφίων.

Για τη θέση του υποψηφίου περιφερειάρχη, οι προτάσεις πρέπει να γίνουν μέχρι τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, ημέρα της επόμενης συνέλευσης. Οι προτάσεις μπορούν να υποβληθούν και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: [email protected]

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.