Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Με 1-3 έληξε ο αγώνας Απόλλων - Λουκίσια

Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2010, 11:32
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -


Την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, στις 17:00, πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Απόλλων Ερέτριας- Λουκίσια της Β' Φάσης του Κυπέλλου Ευβοίας.

Παρότι η προσπάθεια του Απόλλωνα ήταν αρκετά καλή και ξεκίνησε δυναμικά με ένα εντυπωσιακό γκολ του Τόρα στο 8', αλλά και αρκετά δυνατά κατεβάσματα στην εστία της αντίπαλης ομάδας, το αποτέλεσμα ήταν 1-3 .

Στην αρχική εντεκάδα του Απόλλωνα αγωνίστηκαν οι: Τόρα Ερ., Φουρμούζης Στ., Πεππές Γ., Παναγιάρης Αρ., Κουρούπης Α., Ευγενίου Θ., Μπασινάς Χρ., Παργιανός Θ., Τόρα Ε., Κοκκάλας Ε., Βλάχος Γ., Κατσαρής Ε., Μεμάι Κ., Μεταξάς Αγ., Σακκής Αθ., Νερούτσος Σπ., Σταματάκος Ι., Μήτρου Ελ.

Ο Τόρα Ε. έβαλε γκόλ στο 8' για τη γηπεδούχο, ενώ για τα Λουκίσια τα γκολ μπήκαν στο 38' από τον Καράμπα Κ., στο 41' από τον Ζαφειρόπουλο Π. και στο 55' από τον Τσομπάνη Β.

Στο 53' ο Κουρούπης Λ. αντικαταστάθηκε από τον Νερούτσο Σ., στο 62' ο Ευγενίου Θ. από τον Κατσαρή Ε. και στο 70' ο Παργιανός Θ. από τον Σταματάκο Ι.

Διαιτητής ήταν ο Φώτης Στ. και βοηθοί οι Ματσούκας Μιχ. και Ρωμανός Αντ.

Τα Λουκίσια στην Γ' Φάση
Μετά τη νίκη των Λουκισίων με 3-1, στην Ερέτρια, πήραν την πρόκριση για την Γ' φάση του κυπέλλου όπου η ομάδα θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 6 Νοεμβρίου τον Όλυμπο στο γήπεδο Γυμνού.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.