Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Την υποψηφιότητα Αναγνωστάκη στηρίζουν οι γραμματείς των Δημοτικών Οργανώσεων του διευρυμένου δήμου Χαλκίδας

Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2010, 11:45
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -


Επιστολή προς την Γραμματεία Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ απέστειλαν οι γραμματείς των Δημοτικών Οργανώσεων Χαλκίδας, Ληλαντίων, Ν. Αρτάκης, Αυλίδας και Ανθηδώνας, καταθέτοντας τη διαφωνία τους ως προς την εξέλιξη της διαδικασίας ανάδειξης και επιλογής υποψηφίων δημάρχων σε ό, τι αφορά το νέο διευρυμένο δήμο Χαλκίδας και χαρακτηρίζοντας την κάθοδο του κ. Αναγνωστάκη Δημήτρη ως "υπεύθυνη και νικηφόρα πρόταση για το νέο διευρυμένο Δήμο της Χαλκίδας"

Όπως αναφέρουν: "Η διαδικασία, δυστυχώς δεν έδωσε την δυνατότητα στις τοπικές κοινωνίες να εκφραστούν και να διατυπώσουν την άποψή τους ως προς τις υποψηφιότητες για το θεσμό του Δημάρχου.

Η διαδικασία από μόνη της έτσι όπως εξελίχθηκε δημιουργεί πολλαπλά ερωτηματικά όχι μόνο στους φίλους και τα κομματικά μέλη του ΠΑΣΟΚ αλλά συνολικότερα στην τοπική κοινωνία.

Εμείς οι Γραμματείς των Δ.Ο. Χαλκίδας, Ληλαντίων, Ν.Αρτάκης, Αυλίδας και Ανθηδώνας έχουμε την πεποίθηση ότι η νέα διοικητική μεταρρύθμιση θα μπορούσε να είχε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, για τους πολίτες, αν υπηρετούνταν από ανθρώπους της αυτοδιοίκησης, που κατά τεκμήριο διαθέτουν την γνώση και την εμπειρία, που απαιτεί ο Καλλικράτης.

Η Ενωτική Αυτοδιοικητική Κίνηση με επικεφαλής τον Δημήτρη Αναγνωστάκη και συμμετέχοντες τους εν ενεργεία Δημάρχους Ληλαντίων και Ανθηδώνας και τους πρώην Δημάρχους Αυλίδας και Ν. Αρτάκης, καθώς και μια πλειάδα αυτοδιοικητικών στελεχών, των συγκεκριμένων δήμων αποτελεί μια σοβαρή, υπεύθυνη και νικηφόρα πρόταση για το νέο διευρυμένο Δήμο της Χαλκίδας".

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.