Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Δηλώσεις Περγαντά και Χειμάρα μετά την ανακοίνωση στήριξης από το ΠΑΣΟΚ του Νομάρχη Βοιωτίας

Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2010, 11:53
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -


Αμέσως μετά την ανακοίνωση από το ΠΑΣΟΚ της στήριξης της υποψηφιότητας του κ. Περγαντά Κλέαρχου για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ο κ. Περγαντάς προέβη στην εξής δήλωση:

"Ευχαριστώ θερμά, το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, τις κομματικές οργανώσεις της Περιφέρειας, τους Βουλευτές και την Υπουργό για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Θα την τιμήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχω τη γνώση και την εμπειρία για να αντιμετωπίσω τα σύνθετα προβλήματα της Περιφέρειας, με όραμα, αλληλεγγύη και πολλή δουλειά. Οι δυνατότητες που μας δίνει το νέο θεσμικό πλαίσιο, με αυξημένους πόρους και αρμοδιότητες, θα μας επιτρέψει, με συλλογική δουλειά, να κάνουμε την Περιφέρεια πρότυπο ανάπτυξης. Τα εργαλεία, η γνώση και η εμπειρία υπάρχουν, έτσι ώστε, με την εντολή της κοινωνίας των πολιτών, να υπηρετήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ευχαριστώ όλους, τους πολίτες και τους φορείς για τη συμπαράσταση και τους καλώ σε συστράτευση στο δύσκολο αλλά νικηφόρο αγώνα."

Δήλωση υποψήφιου Περιφερειάρχη της ΝΔ Αθανάσιου Χειμάρα.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Νομάρχης Φθιώτιδας κ. Αθανάσιος Χειμάρας, με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Κλέαρχου Περγαντά για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας δήλωσε:

«Με μεγάλη ικανοποίηση υποδέχθηκα την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Κλέαρχου Περγαντά, διότι πιστεύω ότι ο προεκλογικός αγώνας, θα διεξαχθεί κατά βάση με αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά και θα είναι έντιμος, αφού με τον φίλο Κλέαρχο μας συνδέουν κοινοί αγώνες για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και μια πολύ καλή συναδελφική σχέση. Πέραν αυτού θεωρώ ότι, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, την επομένη των εκλογών η συνεργασία μας θα είναι αρμονική, καλόπιστη, χωρίς ακρότητες, με επιχειρήματα και προτάσεις που θα βοηθήσουν τη Στερεά να προχωρήσει στην ανάπτυξη και τους πολίτες της σε ένα καλύτερο αύριο. Τον καλωσορίζω στον αγώνα...»


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.