Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Στήριξη υποψηφιότητας Σιαγιάννη στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου

Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2010, 11:27
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -


Μετά την κοινή συνεδρίαση των Γραμματέων των Δημοτικών Οργανώσεων ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Κυμης-Αλιβερίου, οι κ.κ. Παπαδιόχος (Αλιβερίου), Σίδερης (Αυλώνος), Τσάλας (Δυστίων) και κα Χαρτσά (Κύμης) υπέγραψαν ένα κείμενο στήριξης της υποψηφιότητας του κ. Σιαγιάννη Γιάννη, καλώντας τα μέλη, τους φίλους και τους πολίτες να συσπειρωθούν γύρω από τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Οι εκλογές του ερχόμενου Νοέμβρη στο νέο Δήμο Κύμης - Αλιβερίου είναι το μεγάλο στοίχημα για την ανάπτυξη της περιοχής μας και την εφαρμογή των πολλών νέων αρμοδιοτήτων που η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται να διαχειριστεί πάντα προς όφελος της κοινωνίας και του λαού.

Οι ριζικές αλλαγές σε όλους τους τομείς, με οδηγό τις ιδέες μας, το πρόγραμμά μας και την προοδευτική μας ταυτότητα αποτελεί το χρέος μας απέναντι στην περιοχή μας.

Σήμερα, χωρίς δεύτερες σκέψεις, με διαφάνεια, με αυταπάρνηση, με αίσθηση του χρέους, με σεβασμό στον πολίτη και το δημόσιο χρήμα, με συλλογικότητα και συμμετοχή, θα πορευτούμε αταλάντευτα στον δρόμο των αλλαγών.

Με σεβασμό στην περιοχή μας και στα Τοπικά της Διαμερίσματα, με σεβασμό στον πολίτη.

Γι αυτές τις αρχές που καλείται να υπηρετήσει και να υλοποιήσει και σαν αποκλειστική μας επιλογή στηρίζουμε ανεπιφύλακτα τον Υποψήφιο Δήμαρχο Κύμης - Αλιβερίου, Γιάννη Σιαγιάννη.

Νέο πρόσωπο με γνώση, εμπειρία και προοδευτικό πολιτικό προσανατολισμό που συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία για μια Νέα Συμμετοχική Πορεία στο Δήμο Κύμης - Αλιβερίου προς όφελος της κοινωνίας των πολιτών, που θα αναπτύξει τον θεσμό και θα βάλει φραγμό στις απόπειρες φαλκίδευσής του.

Καλούμε τα μέλη, τους φίλους και τους πολίτες των Δήμων μας να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Γιάννη Σιαγιάννη για να βάλουμε τέλος στις εκφυλιστικές εκδοχές της Τοπικές Αυτοδιοίκησης.

Αυτή η μάχη θα είναι νικηφόρα. Καλούμε όλους τους πολίτες να στηρίξουν τον Υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Σαγιάννη".

Σχετικά θέματα:

  • Γιάννης Σιαγιάννης: "η ανεξαρτησία κατοχυρώνεται στην πράξη και όχι στις εξαγγελίες" www.servitoros.gr/news/view.php/29686/
  • Κοινή δήλωση υποψηφίων στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου για στήριξη της επιλογής του ΠΑΣΟΚ www.servitoros.gr/news/view.php/29607/


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.