Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

"Περίμεναν συγνώμη από τη δήμαρχο Στυρέων για τις χαβούζες..."

Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2009, 17:21
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Με αφορμή την απάντηση της δημάρχου Στυρέων κας Σοφίας Μούτσου, ο κ. Γιάννης Σαλβάρης, που είχε προβεί στην καταγγελία για τη ρίψη βοθρολυμάτων στους Ραπταίους, έκανε το ακόλουθο σχόλιο:

"Διάβασα την αναφορά της δημάρχου σχετικά με τα βοθρολύματα του δήμου Στυρέων και την απόφαση να ρίχνονται πολύ σωστά πλέον στους βιολογικούς καθαρισμούς της Καρύστου και του Αλιβερίου. Λυπάμαι όμως γιατί η δήμαρχος δεν ζήτησε μια συγνώμη από τους δημότες των Ραπταίων αλλά και των υπόλοιπων περιοχών (Ρεούζι, Πολυπόταμος)... για τις χαβούζες που λειτουργούσαν με την ανοχή του δήμου και έτρεξε πίσω από τα γεγονότα να πάρει αποφάσεις που έπρεπε να έχει πάρει από το 2007.

Επιπλέον δεν έχω καμία σχέση με μικροπολιτικές αλλά σαν ενεργό δημότης έχω άποψη και θα την εκφράζω ελεύθερα ανεξάρτητα αν ενοχλεί πρόσωπα και τοπικά συμφέροντα.

Τέλος καλό είναι οι αγαπητοί κατά τα άλλα βυτιοφορείς να μην εκτοξεύουν απειλές περί "λιντζαρίσματος" γιατί είναι παράνομοι και το γνωρίζουν πολύ καλά.

Περιμένω επομένως από τη δήμαρχο με ειλικρίνεια να απαντήσει πως άλλαξε γνώμη και πήρε τις σωστές αποφάσεις γιατί τον Αύγουστο μας παρακαλούσε να δεχτούμε για λίγες ημέρες ακόμα τα λύματα μέχρι να τελειώσει η τουριστική περίοδος".

Σχετικό θέμα:

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.