Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Παραιτήθηκαν τα μέλη του Kireas.org

Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2011, 14:25
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Παραιτήσεις υπέβαλλαν ο πρόεδρος και τα μέλη της πλειοψηφίας των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Περιβάλλον και Πολιτισμός του Δήμου Κηρέως, kireas.org.

Η απόφασή τους για άμεση αποχώρηση από το Σύλλογο είναι οριστική και αμετάκλητη όπως αναφέρουν.

Μετά από αυτή την εξέλιξη και τις σχετικές αποφάσεις που έλαβαν κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου, η Διοικούσα Επιτροπή από τα μειοψηφήσαντα μέλη αναλαμβάνει τις διαδικασίες για την οριστική διάλυση του Συλλόγου. Για το σκοπό αυτό θα συγκληθεί γενική συνέλευση και θα προγραμματιστούν εκλογές.

Παράλληλα, απευθύνουν πρόσκληση σε οποιοδήποτε μέλος επιθυμεί να συνεχίσει την πορεία του Συλλόγου.

Με την ενέργειά τους αυτή πιστεύουν, όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση, ότι "θα σταματήσει να υπάρχει το άλλοθι του συλλόγου και θα ξεκαθαρίσει απόλυτα το επενδυτικό τοπίο της περιοχής, η τοπική κοινωνία θα μπορέσει να αξιολογήσει τις επενδυτικές ευκαιρίες και ώριμα να διαβαθμίσει τις πραγματικές ευκαιρίες του οικονομικού θαύματος που κάποιοι έχουν υποσχεθεί, η νέα δημοτική αρχή χωρίς δικαιολογίες και ταλαντεύσεις να υλοποιήσει όσα υποσχέθηκε για οικονομική ευημερία και ανάπτυξη και οι επενδυτές να αποδείξουν ότι είναι πραγματικοί επενδυτές".

Και καταλήγουν: "Για εμάς ανάπτυξη είναι και θα είναι κάθε οικονομική δραστηριότητα που παρέχει μακροπρόθεσμα οικονομικά - κοινωνικά- περιβαλλοντικά οφέλη, φροντίζοντας τις ανάγκες της παρούσας και των μελλοντικών γενεών".

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.