Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας του ΚΚΕ: "Ρίξτε λευκό και άκυρο"

Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010, 12:33
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Σε γραπτή δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα και για τη στάση που θα τηρήσουν τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών προέβη ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Εύβοιας του ΚΚΕ κ. Παππάς Θανάσης.

Συγκεκριμένα, δεσμεύονται ότι η φωνή που τους έδωσαν οι ψηφοφόροι στα νέα συμβούλια θα είναι "μαχητική και δυνατή πάντα για τα δικά τους συμφέροντα" και παράλληλα, απευθύνουν κάλεσμα σε όσους ψήφισαν τη "Λαϊκή Συσπείρωση" να καταψηφίσουν τους υποστηρικτές του μνημονίου, ρίχνοντας στην κάλπη άκυρο ή λευκό.

"Ευχαριστούμε τους ψηφοφόρους της Εύβοιας, που έδωσαν σε αυτές τις εκλογές δύναμη στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης που στήριξε το ΚΚΕ.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι η δύναμη αυτή θα είναι δική τους δύναμη στους σκληρούς, ταξικούς αγώνες που έχουμε μπροστά μας. Καταλαβαίνουμε ότι οι ευθύνες μας μεγαλώνουν ιδιαίτερα στην προσπάθεια να οργανωθεί και να δυναμώσει το κίνημα που θα μπει φραγμός στην αντιλαϊκή πολιτική.

Η φωνή που μας έδωσαν οι εργαζόμενοι στα νέα συμβούλια των δήμων και της περιφέρειας θα είναι δυνατή, μαχητική και πάντα για τα δικά τους συμφέροντα.

Η εκλογική μάχη ολοκληρώνεται την Κυριακή. Καλούμε όσους ψήφισαν την Λαϊκή Συσπείρωση και στον δεύτερο γύρο να μην δώσουν συγχωροχάρτι στους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ αλλά ούτε και σε όσους παριστάνουν δήθεν τους ανεξάρτητους. Ας ψάξουν αλλού όλοι τους για συνενόχους στο έγκλημα με τον Καλλικράτη , με το Μνημόνιο και με την αντιλαϊκή τους πολιτική. Οι εκβιασμοί δεν θα περάσουν.

Καταψηφίστε τους και στον δεύτερο γύρο. Ρίξτε στην κάλπη λευκό και άκυρο, κάνετε την κάλπη πιο όμορφη με τα ψηφοδέλτια και τα γαρύφαλλα της "Λαϊκής Συσπείρωσης".


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.