Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Χρήστος Παγώνης: "Αντί επιχειρημάτων και προτάσεων ακούσαμε μουσικές νότες συναυλίας.."

Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010, 12:31
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -

Στους δημότες της Αυλίδας, της Ανθηδώνας, του Ληλάντιου, της Νέας Αρτάκης και της Χαλκίδας απευθύνεται ο επικεφαλής του συνδυασμού "Γέφυρα Προόδου και Ελπίδας" κ. Παγώνης Χρήστος, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του και στο συνδυασμό "μέσα από αντίξοοες πολιτικές και οικονομικά συνθήκες".

Εκτιμώντας ότι το μήνυμα της πρώτης Κυριακής των εκλογών στάλθηκε προς την κυβέρνηση για τα οικονομικά μέτρα που έλαβε και καταγράφεται μέσα από το υψηλό ποσοστό της αποχής, των λευκών και των άκυρων ψηφοδελτίων, θεωρούν ότι οι κρίσιμες εκλογές για το μέλλον του τόπου διεξάγονται την Κυριακή 14 Νοεμβρίου.

Καλεί τους πολίτες "να πάρουν θέση, να κάνουν την ανατροπή και να ζητήσουν εκείνοι με την ψήφο τους διαφάνεια και χρηστή διοίκηση ως απάντηση στην αδιαφορία, την απραξία και την άρνηση της σημερινής δημοτικής αρχής να καταθέσει προτάσεις για την επίλυση των σοβαρών προβλήματων".

Σε άλλο σημείο τη ανακοίνωσης υπογραμμίζονται τα εξής:

  • "Αυτή η Κυριακή είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στο Δήμο Χαλκιδέων.
  • Αυτή η Κυριακή κρίνει το μέλλον του Δήμου.
  • Αυτή η Κυριακή αποτελεί Ορόσημο για την επίλυση των προβλημάτων!
  • Αυτή η Κυριακή Καθορίζει εάν ο Δήμος θα μπει σε πορεία ανάπτυξης ή θα παραμείνει στην στείρα κακοδιαχείριση!

Βρισκόμαστε πολύ κοντά στις επαναληπτικές εκλογές και ακόμη δεν έχει συζητηθεί το παραμικρό για την Χαλκίδα. Καταθέσαμε το πρόγραμμά μας για το μέλλον της πόλης και δεν πήραμε απάντηση.

Παρουσιάσαμε τις θέσεις μας για την επίλυση των προβλημάτων του νέου διευρυμένου Δήμου και, αντί επιχειρημάτων, ακούσαμε τις μουσικές νότες μιας συναυλίας...

Εκφράσαμε την αγωνία μας για τη Χαλκίδα και αντιμετωπίσαμε την «μακαριότητα» την απραξία και την αδιαφορία της σημερινής Δημοτικής Αρχής.

Ζητήσαμε διαφάνεια και χρηστή διαχείριση και αντιμετωπίσαμε μια βροχή από αποδείξεις δαπανών με τις οποίες διασφάλιζαν ψηφοθηρικά ρουσφέτια στην ΔΕΥΑΧ και κατέστρεψαν οικονομικά μια από τις πιο κερδοφόρες δημοτικές επιχειρήσεις της Ελλάδας.

  • Αυτή την Κυριακή πάρτε θέση!
  • Αυτή την Κυριακή ψηφίστε για τη Χαλκίδα!
  • Αυτή την Κυριακή κάντε την ανατροπή!

Η μέχρι σήμερα διαδρομή μας και το πρόγραμμα του συνδυασμού μας αποτελούν εγγύηση για μια δημιουργική θητεία προς όφελος της πόλης και των πολιτών.

Την Κυριακή ψηφίζουμε «Γέφυρα Προόδου και Ελπίδας» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Χρήστο Παγώνη. Ήρθε η ώρα της Χαλκίδας! Ελάτε να ανατρέψουμε μαζί την απραξία και την κακοδιαχείριση! Η ψήφος σας έχει δύναμη - η πόλη μας έχει μέλλον".


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.