Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Δημήτρης Παπαναστασίου: "Με υπευθυνότητα δίνουμε τη μάχη"

Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010, 12:09
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -

Ο συνδυασμός "Πολίτες της Αυτοδιοίκησης Δήμου Κύμης-Αλιβερίου" και ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παπαναστασίου ευχαριστούν όλους τους δημότες, "αφ' ενός για την συμμετοχή τους στην κορυφαία Δημοκρατική Διαδικασία για την ανάδειξη της νέας Δημοτικής Αρχής του τόπου και αφ' ετέρου για τη δυνατότητα που έδωσαν να διεκδικήσουμε την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, την ευκαιρία να αγωνισθούμε για ένα Δήμο αντάξιο των προσδοκιών όλων των Δημοτών".

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε, υπογραμμίζονται, επίσης, τα εξής:

"Αισθανόμαστε, επίσης την υποχρέωση να συγχαρούμε, όσους εκ των συνδιεκδικητών έδωσαν νηφάλια και πολιτισμένα τον αγώνα με την συμμετοχή τους στα πρώτα βήματα του νέου Δήμου Κύμης - Αλιβερίου, θεωρώντας ότι η συνεισφορά τους σε αυτή την προσπάθεια δεν ολοκληρώθηκε στις 7 Νοεμβρίου και απαιτείται η συστράτευση όλων στη μάχη της δεύτερης Κυριακής,αλλά και στη συνέχεια. Μόνο έτσι ο τελικός λογαριασμός θα είναι θετικός για το σύνολο των συνδημοτών μας, την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας και πρωτίστως την οργανωτική δομή του νέου Δήμου.

Οι εκλογές της επόμενης Κυριακής έχουν ένα κυρίαρχο χαρακτηριστικό. Είναι εκλογές που θα προσδιορίσουν τη βιωσιμότητα του νέου Δήμου καθώς οι Δημοτικές Αρχές που θα εκλεγούν θα βάλουν τις βάσεις και τα θεμέλια της Δημιουργίας ενός οργανισμού, ικανού να ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες και τις προοπτικές που ανοίγονται για τη περιοχή μας με το Π-ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ.

Την επόμενη Κυριακή πρέπει να επιλέξουμε Δημοτικές Αρχές για τη Διοίκηση του νέου μεγάλου Δήμου Κύμης-Αλιβερίου αυτούς που πιστεύουν σε αυτόν και αγωνίσθηκαν για τη δημιουργία του. Είναι οι πολίτες που θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του τόπου και θα δώσουν λύσεις στα καθημερινά προβλήματα της ζωής των Δημοτών.

Για να έχει επιτυχία αυτή η προσπάθεια, πρέπει να υπηρετηθεί από τις δυνάμεις που πιστεύουν στην αξία αυτής της μεγάλης Διοικητικής μεταρρύθμισης και από ανθρώπους που δεν υπηρετούν συμφέροντα και δεν αποβλέπουν στην κατάληψη θέσεων και μόνο.

Αυτές τις δυνάμεις, το σύνολο των Δημοτών του νέου Δήμου Κύμης - Αλιβερίου, προσκαλούμε την επόμενη Κυριακή να δώσουμε από κοινού τον αγώνα, για να αποτραπούν δυσμενείς εξελίξεις που θα υποθηκεύουν το μέλλον του Καλλικράτη, της τοπικής ανάπτυξης και των πολιτών της περιοχής.

Είναι απαραίτητη η συστράτευση όλων των ενεργών πολιτών στην κοινή προσπάθεια και τον αγώνα που θα οδηγήσει τον τόπο και τους πολίτες στο δρόμο της Ανάπτυξης και της Αξιοποίησης των συγκριτικών μας πλεονεκτημάτων και του ανθρώπινου δυναμικού του και θα ανατρέψει τις γκρίζες προοπτικές που κάποιοι ονειρεύονται για το Δήμο μας.

Με σιγουριά και πίστη για το τελικό αποτέλεσμα, με σύνεση και νηφαλιότητα, δίνουμε με ενθουσιασμό τον αγώνα για τη δημιουργία ενός Δήμου που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του τόπου και των Δημοτών.

Η νίκη του συνδυασμού είναι νίκη όλων των πολιτών, που ανησυχούν για το μέλλον του τόπου μας και για την επιτυχία του εγχειρήματος της Διοικητικής μεταρρύθμισης. Που ανησυχούν για το μέλλον το δικό τους και των παιδιών τους.

Με υπευθυνότητα δίνουμε τη μάχη. Με σιγουριά και ενθουσιασμό κερδίζουμε τον αγώνα."


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.