Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία από τα Καλύβια ο Λευτέρης Ραβιόλος

Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2010, 10:52
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -


Ξεκίνησε επίσημα, από τα Καλύβια - τόπο καταγωγής του - την προεκλογική του εκστρατεία, ο υποψήφιος Δήμαρχος του νέου Δήμου Καρύστου, Λευτέρης Ραβιόλος.

Στην συγκέντρωση-κάλεσμα, όπως την αποκάλεσε, ο κ. Ραβιόλος παρουσίασε τις αρχές και τις θέσεις του συνδυασμού του «Νέος Δήμος - Νέο Ξεκίνημα», καθώς και τους άξονες δράσης του προγράμματός του, με στόχο όπως τόνισε «την ισόρροπη ανάπτυξη όλων των διαμερισμάτων του Δήμου, μέσα από την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων και την αντιμετώπιση των αναγκών κάθε περιοχής».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος, στην ομιλία του, κάλεσε τους δημότες ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητας και ιδεολογικής προέλευσης να συστρατευτούν για το καλό του τόπου και να λειτουργήσουν συμμετοχικά και ενωτικά, ενώ αναφερόμενος στη σύνθεση του συνδυασμού του είπε ότι είναι ένας πολυσυλλεκτικός, ανοιχτός σε όλη την κοινωνία και αποτελείται από ανθρώπους με διάθεση για προσφορά, με ανυστερόβουλη αγάπη για τον τόπο, με γνώση των προβλημάτων του και με τεχνογνωσία για την αντιμετώπιση και τη λύση τους.

Τόνισε ότι θα βρίσκεται κοντά σε όλες τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου, σε αγρότες, κτηνοτρόφους, ψαράδες, λατόμους, θα είναι αρωγός στην προσπάθεια των επαγγελματιών που ασχολούνται με τον τουρισμό για την ανάπτυξή του, καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου και θα προσπαθήσει να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις και τις υποδομές, ώστε ο τόπος να δίνει τις ευκαιρίες στους ανθρώπους του για πρόοδο.

Σε ό,τι αφορά στα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη η περιοχή, και που θα δώσουν ώθηση για την ανάπτυξη της ανέφερε, μεταξύ άλλων ότι, ως Δημοτική Αρχή, θα δώσει προτεραιότητα στη δημιουργία Βιολογικού Καθαρισμού σε Μαρμάρι και Στύρα, στην ολοκλήρωση του Σχεδίου Πόλεως στα Νέα Στύρα και στο Μαρμάρι, στη δημιουργία ΧΥΤΥ στο Δήμο και για τη δημιουργία των Αιολικών Πάρκων είπε ότι αυτά θα γίνουν κάτω από συνθήκες, που δεν θα βλάπτουν το ήδη επιβαρυμένο και από τις πρόσφατες πυρκαγιές περιβάλλον και ότι θα είναι δίπλα στους ιδιοκτήτες γης σε ό,τι αφορά στις διεκδικήσεις τους.


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.