Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Ερωτήσεις για ασφαλισμένους ΟΑΕΕ και ΝΑΤ της Ουρανίας Παπανδρέου

Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2010, 12:44
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -


Ερώτηση Παπανδρέου για την έλλειψη Οφθαλμιάτρου στον ΟΑΕΕ της Χαλκίδας.

Ερώτηση σχετικά με ένα θέμα που πρόσφατα είχε αναδείξει ο "Σερβιτόρος της Εύβοιας" και αφορά στο γεγονός ότι παραμένει άλυτο το πρόβλημα της έλλειψης οφθαλμίατρου στον ΟΑΕΕ Χαλκίδας, κατέθεσε η βουλευτής του ΛΑΟΣ, κα Ουρανία Παπανδρέου- Παπαδάκη.

Στην ερώτησή της αναφέρει αυτό που είχε επισημανθεί στο σχετικό ρεπορτάζ, ότι δηλ. "Την έντονη αντίδραση των κατοίκων της Χαλκίδας έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών Χαλκίδας (πρωην ΤΕΒΕ) στερείται Οφθαλμιάτρου, με αποτέλεσμα πολλοί ασθενείς να αναγκάζονται να καταφύγουν για να εξυπηρετηθούν στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας, γεγονός που σημαίνει μεγαλύτερη ταλαιπωρία και αναμονή αρκετών μηνών για να κλειστεί το ραντεβού". Η κα Παπανδρέου ρωτά γιατί δεν παρεμβαίνουν άμεσα για τη στελέχωση του συγκεκριμένου ταμείου με τον Οφθαλμίατρο που είναι απαραίτητος;

Σχετικό θέμα:


Σε απόγνωση οι ασφαλισμένοι Ν.Α.Τ. στη Βόρεια Εύβοια

Σε απόγνωση βρίσκονται 800 περίπου ασφαλισμένοι του Ν.Α.Τ στην περιοχή της Βόρειας Εύβοιας καθώς δεν γίνονται δεκτοί για εξέταση στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας. Το συγκεκριμένο πρόβλημα επισημαίνει σε ερώτηση που κατέθεσε η βουλευτής Εύβοιας του ΛΑΟΣ, κα Ουρανία Παπανδρέου-Παπαδάκη, ζητώντας να ενημερωθεί για το ποια είναι η θέση του Υπουργείου για το συγκεκριμένο θέμα και γιατί δεν επεμβαίνει άμεσα το Υπουργείο προκειμένου να λυθεί το θέμα που έχει ανακύψει στη Βόρεια Εύβοια.


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.