Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Καθοριστική δημοσκόπηση για το δήμο της Χαλκίδας από την Omikron Analysis

Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2010, 13:31
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -


Ενώ βρισκόμαστε ουσιαστικά στην τελική ευθεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου και ενώ δεν υπάρχουν μεγάλα περιθώρια για καθυστερήσεις από την πλευρά εκείνων, που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι, εντούτοις ακόμα δεν έχει επέλθει ηρεμία στο κομματικά στρατόπεδα και τα συντροφικά μαχαιρώματα καλά κρατούν δημιουργώντας κλίμα πόλωσης.

Οι εκλεκτοί και μη των κομμάτων δεν είναι βέβαιο κατά πόσο είναι και οι εκλεκτοί των πολιτών.

Έτσι, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται την ερχόμενη Πέμπτη τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που διενεργεί η τοπική εταιρεία Omikron Analysis στον διευρυμένο Δήμο Χαλκίδας, σε δείγμα 600 ατόμων, με τα ονόματα των υποψηφίων κ.κ Αναγνωστάκη, Ζεμπίλη, Κουκουβίνου, Μπουραντά, Παγώνη και Σταματούκου.

Ενδεχομένως η εν λόγω δημοσκόπηση να ληφθεί υπόψιν και από το κομματικό επιτελείο του ΠΑΣΟΚ για να ανακοινώσει τον υποψήφιο δήμαρχο που θα στηρίξει στο δήμο της Χαλκίδας, αφού θα καταγραφεί η δυναμική των εν λόγω πολιτικών προσώπων, που συμπεριλαμβάνονται στην έρευνα και η άποψη των δημοτών για τους εν λόγω υποψηφίους.

Πάντως, υπάρχουν και ορισμένοι που εκτιμούν, ότι ενδεχομένως το ΠΑΣΟΚ να μην ανακοινώσει τη στήριξη σε κανένα υποψήφιο και να αφήσει την τοπική κοινωνία να αποφασίσει.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.