Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Ευχάριστα νέα από την υπουργό ΠΕΚΑ σύμφωνα με το Συμεών Κεδίκογλου

Τρίτη, 11 Μαΐου 2010, 20:34
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -

Σε συνάντηση που είχε ο βουλευτής Ευβοίας του ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου με την Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Ενέργειας κ. Μπιρμπίλη ενημερώθηκε για τα δύο σημαντικά θέματα, που απασχολούν κυρίως την περιοχή της Καρυστίας, τη λειτουργία των λατομείων αλλά και το ιδιοκτησιακό σε σχέση με τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το βουλευτή, για το θέμα των λατομείων, η Υπουργός δεσμεύθηκε ότι θα καταθέσει την τροπολογία των βουλευτών του νομού με κάποιες τροποποιήσεις στο νομοσχέδιο του Υπουργείου, που αφορά την ανακύκλωση, το οποίο, και αυτό, θα έρθει σύντομα στη Βουλή.

Επίσης, σε συνάντηση που είχε προηγηθεί και με την αντιπροσωπία ιδιοκτητών γης από την περιοχή της Καρυστίας, σχετικά με το προς ψήφιση νομοσχέδιο για τις ΑΠΕ και το θέμα που έχει ανακύψει με τους ιδιοκτήτες των εκτάσεων, στις οποίες προβλέπεται πιθανή εγκατάσταση ανεμογεννητριών, όπως εκφράζεται κύρια στο άρθρο 12 παρ. 8γ., η Υπουργός διαβεβαίωσε ότι θα γίνει η κατάλληλη προσθήκη-τροπολογία που θα διασφαλίζει τους πολίτες που κατέχουν τίτλους ιδιοκτησίας.

Σχετικά θέματα:


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.