Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Ευχαριστήριο του Κωνσταντίνου Λαγού για την εκλογή του

Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011, 16:21
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Ο νέος πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης του 9ου Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας του ΟΕΕ, κ. Κωνσταντίνος Λαγός, ευχαριστεί όσους στήριξαν στις εκλογές τη ΔΗΚΙΟ και την ανέδειξαν πρώτη δύναμη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, δίνοντας και στον ίδιο την ευκαιρία να εκλεγεί στο αξίωμα του Προέδρου. Ο κ. Λαγός αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του:

"Από τη θέση αυτή, θέλω να δηλώσω ότι θα συνεχίσω μαζί με όλες τις παρατάξεις, όπως αυτές εκπροσωπούνται στην Τ.Δ., τον αγώνα για την ανάδειξη και παρουσία του φορέα, στο κοινωνικό και οικονομικό γίγνεσθαι.

Με επίκαιρες και καίριες παρεμβάσεις σε θέματα που σχετίζονται με τον επιστημονικό φορέα θα έχουμε δυναμική φωνή και λόγο, όπως άλλωστε και τα προηγούμενα χρόνια, και ακόμη περισσότερο τώρα στις δύσκολες περιστάσεις που διέρχεται ο τόπος.

Παράλληλα δεν θα διστάσουμε να αντιπαρατεθούμε και να συγκρουστούμε, με την όποια εξουσία, προκειμένου να προασπίσουμε την κατοχύρωση του Έλληνα Οικονομολόγου-επιστήμονα, για τον ουσιαστικό ρόλο που πρέπει να διαδραματίσει στις παρούσες συνθήκες".

Σχετικά θέματα:

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.