Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Εκστρατεία ενημέρωσης και ελέγχων οστεοπόρωσης στην Κύμη

Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011, 13:59
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Εκτός από την Κάρυστο ο Ελληνικός Σύλλογος Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση, οργανώνει εκστρατεία ενημέρωσης και προληπτικών ελέγχων και στην Κύμη.

Η δράση αυτή γίνεται σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και στη συγκεκριμένη περίπτωση με τον Προοδευτικό Επιμορφωτικό Σύλλογο Παραλίας Κύμης "Η Λιανή Αμμος".

Όσοι πολίτες επιθυμούν μπορούν ελεύθερα να συμμετέχουν στις ενημερωτικές εκδηλώσεις, που θα γίνουν το Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου και ώρα 17:30 στο Καφέ θέα, στην Παραλία Κύμης.

Κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση του κόσμου από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την οστεοπόρωση, την πρόληψη, την διατροφή, την άσκηση και πολλά άλλα.

Η εκδήλωση εκτός από τις ενημερωτικές ομιλίες περιλαμβάνει και την πραγματοποίηση δωρεάν μετρήσεων οστικής πυκνότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν για την Κύμη στο τηλέφωνο: 22220 24344

Η πρόσκληση στην εκδήλωση αφορά άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις.

Ο Ελληνικός Σύλλογος Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση πρεσβεύει πως "η ενημέρωση αποτελεί την αρχή της πρόληψης και της σωστής αποκατάστασης και συμβουλεύει τόσο τους νέους όσο και τους μεγαλύτερους να παρακολουθούν θέματα υγείας ακόμη κι αν δεν τους αφορούν άμεσα".

Σχετικό θέμα:

  • Εκδήλωση για την οστεοπόρωση στην Κάρυστο και δωρεάν μετρήσεις οστικής πυκνότητας www.servitoros.gr/news/view.php/32109/

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.