Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος "Υπάρχω"

Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2011, 11:57
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

Φίλοι και μέλη του συλλόγου "Υπάρχω" Εύβοιας συγκεντρώθηκαν την Κυριακή 30 Ιανουαρίου στην πρώην ταβέρνα Αγγελής, στην Κάνηθο όπου και έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Το φλουρί της πίτας, που αντιπροσώπευε ένα αναμνηστικό του συλλόγου κέρδισε η Μαντώ Λεοντή.

Ο πρόεδρος στο χαιρετισμό του, μετέφερε την αγάπη του Τάκη Σούκα, του Τάκη Μουσαφίρη, του Βαγγέλη Ατραϊδη, του Μάνου Παπαδάκη, της Καίτης Γκρεϋ καθώς και της Πόλυς Πάνου, άτομα καλλιτέχνες, που δίνουν πάντα το παρόν τους, σε κάθε εκδήλωση του συλλόγου, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να παραστούν στην εκδήλωση.

Παρευρέθησαν, ωστόσο και χαιρέτισαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του συλλόγου Αλαγιωτών κ. Τσομπανάκης, η πρόεδρος του νεοσύστατου συλλόγου φίλων του Στέλιου Καζαντζίδη Νέας Ιωνίας, κα Αρώνη, καθώς και ο γνωστός στιχουργός κ. Γιώργος Λεκάκης.

Το μουσικό συγκρότημα του κέντρου, με τον Πασχάλη Τριανταφυλλίδη στο μπουζούκι και τραγουδιστές τον Σταύρο Παππά και την Βάσω Μποτζακάκη, εμπλουτίστηκε από τους τραγουδιστές, που δέχτηκαν την πρόσκληση να παρευρεθούν και ήταν οι: Πάρις Τζανετής, Απόστολος Τσιτόγλου, Γιάννης Φακούδης, Κώστας Πουλής και Κατερίνα Τέλωνα.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.