Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Αναθέσεις μελετών για τη στατικότητα του κτηρίου του 3ου και 6ου γυμνασίου Χαλκίδας

Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2011, 17:56
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Τρεις μελέτες ανατέθηκαν από τον ΟΣΚ για το διδακτήριο του 3ου και 6ου γυμνασίου Χαλκίδας μετά από διαγωνισμό.

Στις 23 Δεκεμβρίου, ανατέθηκε στην εταιρεία "Όμιλος Τεχνικών Μελετών Ανώνυμη Τεχνική Εταιρεία" η εκπόνηση της στατικής μελέτης εφαρμογής του έργου "Ενίσχυση - Αποκατάσταση φέροντος οργανισμού του διδακτηρίου του 3ου και 6ου γυμνασίου Χαλκίδας νομού Ευβοίας". Η αμοιβή της εταιρείας ορίζεται στο ποσό των 36.285 ευρώ και για την ολοκλήρωση του έργου ορίζεται προθεσμία 30 ημερών.

Στο μελετητικό γραφείο "Μιλτιάδης Κατσαρός", ανατέθηκε η εκπόνηση της αρχιτεκτονικής μελέτης εφαρμογής του έργου "Ενίσχυση - Αποκατάσταση φέροντος οργανισμού του διδακτηρίου του 3ου και 6ου γυμνασίου Χαλκίδας". Η αμοιβή του αναδόχου ορίζεται στο ποσό των 35.793 ευρώ και για την ολοκλήρωση του έργου ορίζεται προθεσμία 30 ημερών.

Την ίδια μέρα, υπογράφηκε σύμβαση μεταξύ του ΟΣΚ και του μελετητικού γραφείου "Δημήτριος Κωνσταντινίδης", με αντικείμενο την "Παροχή υπηρεσιών αποτύπωσης του οικοπέδου και των υφισταμένων κτιρίων του 3ου και 6ου γυμνασίου Χαλκίδας". Η αμοιβή του γραφείου είναι 14.000 ευρώ με προθεσμία 30 ημέρες.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.