Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Εγκρίσεις περιβαλλοντικών όρων για κεραίες κινητής τηλεφωνίας σε περιοχές της Εύβοιας

Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2011, 17:54
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωροταξίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας εγκρίθηκαν μέσα στο Δεκέμβριο περιβαλλοντικοί όροι για την εγκατάσταση και διατήρηση κεραιών κινητής τηλεφωνίας.

Εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για τη λειτουργία σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας της εταιρίας COSMOTE, ο οποίος είναι εγκατεστημένος σε θέση επί της οδού Κιαπέκου 15, στη Χαλκίδα. Ο εν λόγω σταθμός περιλαμβάνει ένα μεταλλικό ιστό, συνολικού ύψους 5,60 μ., μια κατασκευή ύψους 1,5 μ. για την εγκατάσταση μικροκυματικού κατόπτρου και τρία ερμάρια μηχανημάτων. Θα φέρει τρεις κεραίες κινητής τηλεφωνίας και έως μία μικροκυματική κεραία εκπομπής και λήψης.

Εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι του υφιστάμενου σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας της εταιρίας COSMOTE στο ύψωμα 'Βουλίκι' κοντά στον οικισμό Γούβες του δήμου Αρτεμισίου. Ο σταθμός περιλαμβάνει ένα μεταλλικό ιστό συνολικού ύψους 34,60 μ. και έναν οικίσκο, στον οποίο έχουν εγκατασταθεί τα μηχανήματα του σταθμού. Θα φέρει τέσσερις κεραίες κινητής τηλεφωνίας και έως δέκα μικροκυματικές κεραίες εκπομπής και λήψης.

Εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για τη λειτουργία υφιστάμενου σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας της COSMOTE στο έδαφος και δίπλα στο κτίριο του ΟΤΕ, στην περιοχή της Αμαρύνθου. Ο σταθμός περιλαμβάνει ένα μεταλλικό δικτυωτό ιστό συνολικού ύψους 13,50 μ., ειδικά διαμορφωμένο χώρο και ερμάριο της ΔΕΗ για τη στέγαση του μετρητή ρεύματος. Θα φέρει μία κεραία κινητής τηλεφωνίας και έως τέσσερις μικροκυματικές κεραίες εκπομπής και λήψης.

Εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για τη λειτουργία του υφιστάμενου σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας της COSMOTE στην περιοχή Πανόραμα του δήμου Ερέτριας. Ο σταθμός περιλαμβάνει ένα μεταλλικό δικτυωτό ιστό συνολικού ύψους 46,20 μ., έναν ειδικά σχεδιασμό χώρο πλησίον του ιστού και ερμάριο της ΔΕΗ για τη στέγαση του μετρητή ρεύματος. Ο σταθμός θα φέρει τρεις κεραίες κινητής τηλεφωνίας και έως έξι μικροκυματικές κεραίες εκπομπής και λήψης. Το έργο βρίσκεται σε γήπεδο εμβαδού 500 τ.μ..

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.