Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Ημερίδα επιμόρφωσης για τον Καλλικράτη στη Χαλκίδα

Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2011, 15:57
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.), στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος Καλλικράτης, διοργανώνει 5 ημερίδες επιμόρφωσης στις οποίες θα συμμετάσχουν 750 στελέχη που υπηρετούν στην Περιφέρεια και στους νέους Δήμους της Στερεάς Ελλάδος.

Στο επίκεντρο των επιμορφωτικών αυτών δράσεων θα είναι η συνολική μεταρρύθμιση του Καλλικράτη, οι αρμοδιότητες των νέων αποκεντρωμένων δομών, καθώς και ζητήματα προσωπικού, οργάνωσης των υπηρεσιών και οικονομικής διαχείρισης.

Οι ημερίδες θα διεξαχθούν στη Χαλκίδα, στις 20 Ιανουαρίου, στο Καρπενήσι, στις 2 Φεβρουαρίου, στη Λαμία, στις 3 Φεβρουαρίου, στη Λιβαδειά, στις 4 Φεβρουαρίου και στην Αμφισσα, στις 14 Φεβρουαρίου.

Σεμινάρια για τη Διαφάνεια
Επιπλέον, το Ε.Κ.Δ.Δ.Α. διοργανώνει στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος δύο προγράμματα εκπαίδευσης 50 στελεχών των νέων Μονάδων Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της αυτοδιοίκησης. Τα σεμινάρια, διάρκειας τριών ημερών, θα διεξαχθούν στη Λαμία (11 - 13 Απριλίου και 13 - 15 Απριλίου).

Παρουσιάστηκε το σχέδιο δράσης για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Η ανάγκη συγκεκριμένης στόχευσης που να διασφαλίζει την αποδοτική και αποτελεσματική τουριστική προβολή της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την περίοδο 2011 - 2013, αναδείχτηκε ως πρώτη προτεραιότητα κατά τη διάρκεια ανοιχτής εκδήλωσης- διαβούλευσης που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα. Η εταιρία που έχει αναλάβει τη μελέτη «Εκπόνησης σχεδίου marketing για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Θεσσαλίας» παρουσίασε τους 4 άξονες πάνω στους οποίους δομείται το σχέδιο δράσης της τουριστικής προβολής και είναι οι εξής: Διαφήμιση, Συμμετοχή σε εκθέσεις, Δημόσιες σχέσεις και Υποστηρικτικές ενέργειες. Να σημειωθεί ότι ο ενδεικτικός προϋπολογισμός για την υλοποίηση όλων των παραπάνω δράσεων ανέρχεται σε τουλάχιστον 1.000.000 ευρώ περίπου.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.