Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Βιωματικό σεμινάριο με θέμα την επικοινωνία στην οικογένεια

Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011, 13:51
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Το Κέντρο Προσανατολισμού και Συμβουλευτικής (ΚΕΣΥΠ) Χαλκίδας, σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) Ν. Εύβοιας διοργανώνει σεμινάριο για γονείς εφήβων, με θέμα «Επικοινωνία στην οικογένεια και ο ρόλος της στις αποφάσεις και στην προσωπική ανάπτυξη των νέων».

Το σεμινάριο αφορά είκοσι άτομα, είναι βιωματικό, έχει διάρκεια 2,5 μήνες και θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του ΚΕΣΥΠ, Γ. Παπανδρέου 2, Λιανή Αμμος, Χαλκίδα.

Οι συναντήσεις είναι δίωρες, θα υλοποιούνται κάθε Τετάρτη 5.30μ.μ.-7.30μ.μ. και ξεκινούν την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου.

Το σεμινάριο έχει στόχο να διευκολύνει και να στηρίξει τους γονείς στο γονεϊκό τους ρόλο, λειτουργεί με τη μορφή μίας ομάδας που συμμετέχει ενεργητικά στις συζητήσεις, με θέματα που αφορούν την ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ γονέων και παιδιών, την αυτοεκτίμηση, την έκφραση συναισθημάτων, τις συγκρούσεις στην οικογένεια, το ρόλο των γονιών στην εκπαιδευτική και την επαγγελματική ανάπτυξη των εφήβων.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να δηλώνουν τη συμμετοχή τους τηλεφωνικά στις υπεύθυνες επαγγελματικού προσανατολισμού Κατερίνα Ράζου και Κάτια Αλιακίζογλου στα τηλέφωνα 22210-21847, 22210-60228 μέχρι την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.