Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Κοπή βασιλόπιτας και εκλογές του Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού Συλλόγου Καψάλων

Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011, 12:49
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα


-
- - -

Εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού Συλλόγου Καψάλων και εκλογές για την ανάδειξη νέου προεδρείου πραγματοποιήθηκαν στο πνευματικό κέντρο του χωριού Καψάλων, στην οποία παρευρέθησαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Κακάτσος, η Αντιδήμαρχος Καρύστου κα Τόλια -Τζαβάρα, ο πρώην Γραμματέας του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χρήστος Κ. Μητροπέτρος, η πρώην Δήμαρχος Στυρέων Σοφία Μούτσου, ο Πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας Τάσος Ζάππας, ο εφημέριος Στύρων πάτερ-Δημήτρης και πλήθος κόσμου.

Στο χαιρετισμό του ο απερχόμενος πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιώργος Μητροπέτρος έκανε έναν απολογισμό των πεπραγμένων και τόνισε την ανάγκη "να κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα μας μέσα από την λειτουργία και την ουσιαστική παρέμβαση του Συλλόγου, σήμερα σε αυτή την δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε".

Επίσης ανέφερε την ανάγκη επέκτασης του Λαογραφικού Μουσείου το οποίο είναι κόσμημα για όλη την Νότια Καρυστία και το οποίο λειτουργεί στο παλιό Δημοτικό Σχολείο των Καψάλων με την άοκνη προσπάθεια του Παντελή Παπαγιάννη.

Ο Ταμίας του Συλλόγου κ. Γιάννης Μητροπέτρος έκανε οικονομικό απολογισμό αναφέροντας αναλυτικά τα οικονομικά πεπραγμένα και ο οποίος εγκρίθηκε ομόφωνα.

Εκλογή νέου προεδρείου
Μετά την κοπή της πίττας διεξήχθησαν αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο και μετά την συγκρότηση σε σώμα έχει ως εξής:

  • Μαρία Ζάππα Πρόεδρος
  • Δημήτρης Ρεβύθης Αντιπρόεδρος
  • Ειρήνη Ζώτου-Ζάππα Γενική Γραμματέας
  • Γιάννης Μητροπέτρος Ταμίας
  • Γιάννης Αλούκος Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων

Μετά την ανάληψη των καθηκόντων η νέα Πρόεδρος του Συλλόγου Μαρία Ζάππα που είναι και η πρώτη Πρόεδρος γυναίκα, στην 25ετή ιστορία του Συλλόγου, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα ο Σύλλογος να παρεμβαίνει, ώστε η ζωή των κατοίκων να γίνει καλύτερη αλλά και να διατηρηθεί αρραγής ο κοινωνικός ιστός με εκδηλώσεις που θα φέρνουν κοντά τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.