Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Νίκος Στουπής: "Η περιφέρεια χρειάζεται δυνατές και αγωνιστικές φωνές"

Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010, 12:57
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -

Παρουσιάστηκε την Τρίτη 2 Νοεμβρίου στην Χαλκίδα στον πεζόδρομο Δικαστηρίων, το Ψηφοδέλτιο «Ριζοσπαστική και Οικολογική Συνεργασία-Πολίτες Ενάντια στο Μνημόνιο" με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον κ. Νίκο Στουπή.

Το παρών στην συγκέντρωση έδωσαν ο Γραμματέας του ΣΥΝ κ. Δημήτρης Βίτσας, και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκίδας κ. Γιώργος Βλαχογεώργος με την κίνηση "Ρεύμα Ευρίπου".

Με κεντρική πολιτική ομιλία του Δημήτρη Βίτσα στην Χαλκίδα, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Ψηφοδελτίου για τις περιφερειακές εκλογές της Στερεάς.

Στην συγκέντρωση μίλησαν ο Νίκος Στουπής, ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Βλαχογεώργος και ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Ακριώτης.

Ο Δημήτρης Βίτσας τόνισε ότι "οι δυνάμεις της Ανανεωτικής Ριζοσπαστικής Αριστεράς και της Οικολογίας, του ΣΥΝ, του ΣΥΡΙΖΑ, της Δημοκρατικής Συνεννόησης, είναι εδώ και αντιστέκονται στον δικομματισμό και στα εκβιαστικά διλήμματα, που θέτει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Αντιστέκονται στην εναλλαγή του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στην διακυβέρνηση του τόπου."

Ο Νίκος Στουπής τόνισε ότι "η περιφέρεια χρειάζεται δυνατές και αγωνιστικές φωνές στο νέο περιφερειακό συμβούλιο, στην αιρετή περιφερειακή αυτοδιοίκηση. Φωνές που με συνέπεια θα αγωνιστούν για την περιφερειακή κοινωνική ανάπτυξη, το περιβάλλον, την τοπική δημοκρατία, για μια νέα περιφερειακή πολιτική με δημοκρατικό προγραμματισμό".

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης για την Εύβοια Γιώργος Ακριώτης, αφού αναφέρθηκε στα προβλήματα που χαρακτηρίζουν την Εύβοια από την εγκατάλειψη και την συσσώρευση τους σε όλα τα επίπεδα, είτε κοινωνικά με συνεχή αύξηση της ανεργίας, είτε περιβαλλοντικά με την μόλυνση του Ευβοϊκού, των υδάτων κλπ και αφού τόνισε τις τεράστιες ευθύνες που έχουν οι έως τώρα εκπρόσωποι του δικομματισμού (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) που είχαν έως τώρα την κυβερνητική και τοπική εξουσία, κάλεσε τους πολίτες να γυρίσουν σελίδα και να αλλάξουν το τοπίο ψηφίζοντας την Ριζοσπαστική και Οικολογική Συνεργασία για την Στερεά Ελλάδα - Πολίτες ενάντια στο μνημόνιο.


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.