Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Ομιλία Περγαντά στη Χαλκίδα

Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010, 11:48
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -

Στη Χαλκίδα περιόδευσε την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος Περγαντάς μαζί με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Εύβοιας, όπου επισκέφθηκαν καταστήματα στο κέντρο της πόλης και συνομίλησαν με εμπόρους και πολίτες.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης αναφέρθηκε "στον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα του προγράμματός του αλλά και στις δυνατότητες και τις προοπτικές που ανοίγονται με τη διοικητική μεταρρύθμιση".

Στη συνέχεια, κατά την ομιλία του στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου ο κ. Περγαντάς τόνισε, ότι "το μήνυμα της νίκης από την Χαλκίδα, από την Εύβοια, ενώνεται με το νικηφόρο μήνυμα που έδωσε όλη τη Στερεά Ελλάδα".

Ο κ. Περγαντάς ανέφερε, επίσης, ότι η Αυτοδιοίκηση αλλάζει σελίδα και για πρώτη φορά αποκτά ρόλο σύγχρονο και δυναμικό για να λειτουργήσει αποτελεσματικά, κοντά στον πολίτη.

Απαντώντας στο ερώτημα τι ψηφίζουμε, υποστήριξε, ότι "πηγαίνουμε στις κάλπες για να αναδείξουμε αξιόπιστους συνδυασμούς, που έχουν γνώση, εμπειρία, αλλά πάνω απ'όλα θέληση και σχέδιο να δώσουν στον τόπο μας νέα προοπτική.

Στις εκλογές του Νοεμβρίου ψηφίζουμε για τη Στερεά Ελλάδα, ψηφίζουμε για να κερδηθεί η πιο σκληρή αλλά ελπιδοφόρα μάχη για τον τόπο μας.
Στις εκλογές του Νοέμβρη ψηφίζουμε για Περιφερειάρχη. Ψηφίζουμε με ευθύνη. Ψηφίζουμε για Αυτοδιοίκηση ικανή να κάνει την καθημερινότητα και τη ζωή μας καλύτερη.

Γιατί, ο Καλλικράτης, είναι η μεγάλη μας ευκαιρία, να γίνει η Στερεά Ελλάδα μια περιφέρεια σύγχρονη, ανθρώπινη, δυναμική.

Είναι η μεγάλη μας ευκαιρία, εμείς οι ίδιοι, οι Στερεοελλαδίτες, να σχεδιάσουμε και να πραγματοποιήσουμε το δικό μας πρόγραμμα, με τις δικές μας ανάγκες, με τις δικές μας προτεραιότητες.

Είναι η μεγάλη μας ευκαιρία, το Περιφερειακό Συμβούλιο, που θα λειτουργεί για πρώτη φορά, με εκλεγμένους εκπροσώπους, με αυτούς που οι ίδιοι οι πολίτες θέλουν, να μας εκφράζει πραγματικά. Να εκφράζει τον τόπο, να είναι η φωνή της κοινωνίας των πολιτών".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο προγραμματικό πλαίσιο του Συνδυασμού «Στερεά Ελλάδα - Κλέαρχος Περγαντάς», λέγοντας ότι "είναι μια πρόταση - απάντηση στις προκλήσεις της εποχής. Είναι η δέσμευσή απέναντι σε κάθε πολίτη της Στερεάς Ελλάδας. Η πρόταση του συνδυασμού μας, βάζει πολύπλευρους και σημαντικούς στόχους. Επιδιώκουμε και δεσμευόμαστε, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας:

  • Να οργανωθεί γρήγορα και να λειτουργήσει αποτελεσματικά, ώστε να αποδώσει έργο.
  • Να παρέχει σύγχρονες, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και να είναι κοντά στον πολίτη.
  • Να αξιοποιεί όλες τις χρηματοδοτήσεις για τις ανάγκες του τόπου και της κοινωνίας.
  • Να διαμορφώσει συμμετοχική τοπική δημοκρατία, με Περιφέρεια ανοιχτή σε όλους τους πολίτες.
  • Με τη δική σας στήριξη, επιδιώκουμε και δεσμευόμαστε σε πέντε στόχους:
  • Να γίνει η Στερεά Ελλάδα τόπος ελκυστικός για κατοικία, για εργασία, για ποιότητα ζωής και φιλικός στον πολίτη.
  • Να αναπτυχθεί κοινωνικά και οικονομικά η Στερεά Ελλάδα.
  • Να βάλουμε όριο στην ανεργία και να ανοίξουν νέες ευκαιρίες απασχόλησης.
  • Να επενδύσουμε στην προστασία του περιβάλλοντος.
  • Να διαμορφωθεί και να εδραιωθεί η κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή"


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.