Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Σύσκεψη με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας για τα προβλήματα στο ΙΚΑ

Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010, 13:44
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Με δεδομένο το γεγονός ότι τα προβλήματα στο ΙΚΑ καθημερινά αντί να επιλύονται εντείνονται και παράλληλα πληθαίνουν και τα παράπονα των ασφαλισμένων, που οργίζονται για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί, το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας καλεί σε σύσκεψη τους εμπλεκόμενους φορείς την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου, στις 6:30 το απόγευμα στην αίθουσα συνελεύσεων.

Σε σχετική ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, υπογραμμίζονται: "Το σωματείο των εργαζομένων του ΙΚΑ προσπαθεί αλλά δεν μπορεί. Το προσωπικό έχει μειωθεί δραματικά και πλέον οι πολίτες αλλά και οι επαγγελματίες δεν εξυπηρετούνται. Αποκορύφωμα είναι η μεταφορά του πρωτοκόλλου από το ΙΚΑ Αγίας Βαρβάρας στη Τσιριγώτη, με μοναδικό σκοπό την ταλαιπωρία όλων.

Έπειτα από επίσκεψη του σωματείου του ΙΚΑ αποφασίστηκε να γίνει κοινή συνάντηση με τον διοικητή του ΙΚΑ, για να επισημάνουμε το μεγάλο πρόβλημα να δοθούν άμεσες λύσεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου είναι αποφασισμένο, εάν δεν δοθούν λύσεις το γρηγορότερο να προχωρήσει και σε πιο δυναμικές κινητοποιήσεις για να προστατέψει τους ασφαλισμένους με κάθε τρόπο".

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.