Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Δεν άφησε παράβαση για παράβαση 24χρονος στη Χαλκίδα

Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2010, 15:01
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

- - - -

Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, συνελήφθη την Πέμπτη 12 Αυγούστου, γύρω στις 16.55, στη διασταύρωση της λεωφόρου Χαϊνά με την οδό Κυδωνιών στη Χαλκίδα, 24χρονος, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, παραβάσεων της περί ναρκωτικών νομοθεσίας, του Κ.Ο.Κ. και εγκλήματος κατά της πολιτειακής εξουσίας (αντίσταση κατά της Αρχής).

Ειδικότερα, ο 24χρονος, στη μία το μεσημέρι της ίδιας μέρας, έκλεψε σταθμευμένη έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη της, από την περιοχή Έξω Παναγίτσα Χαλκίδας, μοτοσικλέτα και κινήθηκε αρχικά σε άγνωστη κατεύθυνση. Αργότερα, στις 2.50, ενώ βρισκόταν στο κέντρο της Χαλκίδας, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 36χρονη, προκαλώντας σ' αυτό υλικές ζημίες και εγκατέλειψε αμέσως τον τόπο του ατυχήματος. Ακολούθως, κινούμενος με τη μοτοσικλέτα επί της οδού Αρεθούσης, αφαίρεσε την τσάντα 37χρονης και διέφυγε από παράδρομους.

Ο 24χρονος, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, στη θέα των οποίων εγκατέλειψε τη μοτοσικλέτα και τράπηκε σε φυγή με τα πόδια. Καταδιώχθηκε και λίγα λεπτά αργότερα, συνελήφθη, αφού προηγουμένως επιτέθηκε και χρησιμοποίησε βία, χτυπώντας τον αστυνομικό που αρχικά επιχείρησε και κατάφερε στη συνέχεια να τον ακινητοποιήσει.

Στην κατοχή του 24χρονου, βρέθηκαν και έξι δισκία hipnostedon, δύο δισκία tavor και ένα δισκίο lexotanil, τα οποία κατείχε παράνομα, καθώς και τα αντικείμενα που περιείχε η τσάντα της 37χρονης. Η μοτοσικλέτα και τα αντικείμενα της τσάντας αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Ο 24χρονος, θα οδηγηθεί στις 13 Αυγούστου στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.