Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Προσλήψεις στο πλαίσιο του προγράμματος μαζικού αθλητισμού σε δήμους της Εύβοιας

Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2010, 14:56
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

- - - -

Πρόσληψη καθηγητή φυσικής αγωγής στο Δήμο Αιδηψού
Ο Δήμος Αιδηψού ανακοίνωσε ότι θα προβεί στην πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ενός καθηγητή φυσικής αγωγής, προκειμένου να λειτουργήσει τα εκπαιδευτικά προγράμματα μαζικού αθλητισμού κατά το χρονικό διάστημα 2010-2011 με τη συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά και την αίτηση στα γραφεία του Δήμου.

Πρόσληψη 4 καθηγητών φυσικής αγωγής στο Δήμο Μεσσαπίων
Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Μεσσαπίων προκειμένου να λειτουργήσει τα εκπαιδευτικά προγράμματα μαζικού αθλητισμού κατά την περίοδο 2010-2011 με τη συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού θα προσλάβει προσωπικό 4 καθηγητές φυσικής αγωγής με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 20 Αυγούστου. Πληροφορίες στο τηλ. 2228353242.

Πρόσληψη δύο ατόμων στον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Κύμης
Ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Κύμης προκειμένου να λειτουργήσει τα εκπαιδευτικά προγράμματα μαζικού αθλητισμού την περίοδο 2010-2011 θα προσλάβει δύο καθηγητές φυσικής αγωγής με σύμβαση ορισμένου χρόνου. Πληροφορίες στο δημοτικό κατάστημα, Ιπ. Βάχλα 14 Κύμη, όπου βρίσκονται και τα γραφεία του Οργανισμού Αθλησης.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.