Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Συνελήφθη 55χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος 74χρονης

Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2010, 10:48
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

- - - -

Από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, σε συνεργασία με Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλιβερίου, εξιχνιάσθηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας, που έγινε στις 14 Αυγούστου, στις 15.00 το μεσημέρι, σε ερημική περιοχή του οικισμού Αγίου Δημητρίου Αλιβερίου, σε βάρος 74 χρονης ημεδαπής.

Την 74χρονη βρήκε σε άσχημη κατάσταση ένας περαστικός από την περιοχή, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία και στη συνέχεια διεκομίσθη άμεσα στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα που διενεργήθηκε δράστης είναι 55 χρονος ημεδαπός, ο οποίος στις 11 το πρωί επιβίβασε την παθούσα στο αυτοκίνητό του από την περιοχή Παραλίας Αλμυροποτάμου, την μετέφερε στην ερημική τοποθεσία του Αγίου Δημητρίου και έχοντας ως σκοπό να τη σκοτώσει, της κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι με πέτρες, την περιέλουσε με άγνωστης χημικής συστάσεως καυστικό υγρό, προκαλώντας της σοβαρότατες σωματικές βλάβες και ακολούθως την εγκατέλειψε στο σημείο, θεωρώντας τη νεκρή.

Ο 55 χρονος, κίνητρα των πράξεων του οποίου φέρονται να είναι περιουσιακές διαφορές με την 74 χρονη, εντοπίστηκε και συνελήφθη από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας στις 15 Αυγούστου και οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.