Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Σύλληψη τσαντάκια

Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2010, 10:45
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

- - - -

Στα πλαίσια της αστυνομικής έρευνας που διεξήχθει από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ύστερα από τη σύλληψη του 24 χρονου ημεδαπού από Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ στις 12 Αυγούστου και ώρα 16.55 στη Χαλκίδα, κατηγορούμενου για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, παραβάσεων της περί ναρκωτικών νομοθεσίας, παραβάσεων του Κ.Ο.Κ. καθώς και για αντίσταση κατά της αρχής, προέκυψε ότι εκείνος:

Στις 14 Αυγούστου, και ώρα 23.50 αφαίρεσε την τσάντα 23 χρονης ημεδαπής επί της οδού Εθνικής Συμφιλίωσης στη Χαλκίδα επιβαίνων σε δίκυκλο μοτοποδήλατο, η οποία περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, δύο κινητά τηλέφωνα και προσωπικά της αντικείμενα.

Στις 2 Αυγούστου και ώρα 17.30, είχε κλέψει την τσάντα 81 χρονης ημεδαπής επί της οδού Κύπρου στη Χαλκίδα, επιβαίνων επίσης σε δίκυκλο μοτοποδήλατο, η οποία περιείχε μικρό χρηματικό ποσό και προσωπικά της έγγραφα.

Στις 9 Αυγούστου έκλεψε δίκυκλο μοτοποδήλατο, ιδιοκτησίας 32 χρονης αλλοδαπής από τη Χαλκίδα, από το οποίο αφαίρεσε διάφορα εξαρτήματα προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει ως ανταλλακτικά.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.