Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μουσική βραδιά στην Ερέτρια από το "Δαφνηφόρο Απόλλωνα"

Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2010, 11:22
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

- - - -

Το Σάββατο 7 Αυγούστου πλήθος κόσμου παρακολούθησε στον αύλειο χώρο του Μουσείου Ερέτριας την μουσική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε, με τη πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ερέτριας «Ο Δαφνηφόρος Απόλλων».

Αυτή τη φορά οι καταξιωμένοι μουσικοί: Μιχάλης Κουντούρης (1ο Βιολί), Βαρβάρα Berg (2ο Βιολί και Φλάουτο με ράμφος), Νικόλαος Δεληγιαννάκης (Βιόλα), Εντέα Ντάφλα (Τσέλο) και Δημήτριος Δημητριάδης (Κόντρα μπάσσο) θύμισαν μέσα από τις μελωδίες γνωστές κινηματογραφικές επιτυχίες του διεθνούς κινηματογράφου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Δήμαρχος της Ερέτριας κα Αμφιτρίτη Αλημπατέ, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ιωάννης Τσώκος και Δημήτριος Γλυκός, η Προϊσταμένη της ΙΑ' ΕΠΚΑ κα Αμαλία Καραπασχαλίδου, ο Διευθυντής της Ελβετικής Αρχαιολογικής Σχολής κ. Reber, ο πρώην Δήμαρχος κ. Αγγελος Γούναρης, Πρόεδροι και εκπρόσωποι Συλλόγων και πλήθος κόσμου κάθε ηλικίας.

Της μουσικής εκδήλωσης προηγήθηκε στις 20.00, η παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Ερέτρια. Ματιές σε μια αρχαία πόλη» από την Ελβετική Αρχαιολογική Σχολή σε συνεργασία με την ΙΑ' ΕΠΚΑ.


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.