Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Ενημέρωση για το οδικό δίκτυο στον Καφηρέα ζητά από τον Νομάρχη η Σοφία Μούτσου

Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2010, 13:11
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

- - - -

Την ανυπαρξία οδικού δικτύου στο νοτιότερο άκρο της Καρυστίας, στην περιοχή του Καφηρέα, επισημαίνει με επιστολή της προς το Νομάρχη Εύβοιας η Δήμαρχος Στυρέων, Σοφία Μούτσου, υπογραμμίζοντας ότι ένα πανέμορφο κομμάτι της Νότιας Καρυστίας είναι καταδικασμένο στο μαρασμό.

Η Δήμαρχος τονίζει ότι άμεσα πρέπει να ξεκινήσει το οδικό δίκτυο που αρχίζει από τον Πλατανιστό μέχρι το Κόμητο, μήκους 27 χλμ.

Η επιστολή έχει ως εξής: "Όπως γνωρίζετε το Νοτιότατο άκρο της περιοχής μας, ο Καφηρέας, βρίσκεται απομονωμένος από την υπόλοιπη περιοχή λόγω ανυπαρξίας οδικού δικτύου. Αυτό οδηγεί στη συρρίκνωση κάθε δραστηριότητας στην περιοχή και καταδικάζει ένα πανέμορφο κομμάτι της Νότιας Καρυστίας σε μαρασμό.

Το οδικό δίκτυο που αρχίζει από τον Πλατανιστό μέχρι το Κόμητο (μήκος 27 χλμ) πρέπει άμεσα να ξεκινήσει και να αρχίσουν τα έργα οδοποιίας.

Γνωρίζω ότι έχετε δεσμεύσει σχετικές πιστώσει για το έργο αυτό. Γνωρίζω επίσης την ευαισθησία σας για την ολοκλήρωση όλων των έργων οδοποιίας στη Νότια Εύβοια. Η υλοποίηση του έργου αυτού θα είναι προς όφελος ολόκληρης της ευρύτερης περιοχής της Νότιας Καρυστίας.

Εν όψει της εφαρμογής του Καλλικράτη και της ενοποίησης των δήμων Στυρέων, Μαρμαρίου, Καρύστου και της Κοινότητας Καφηρέα, ως εν ενεργεία Δήμαρχος Στυρέων αλλά και ως υποψήφια Δήμαρχος για το νέο Δήμο Καρύστου μετά από αίτημα κατοίκων του Καφηρέα, εκφράζω το ζωηρό μου ενδιαφέρον για την άμεση υλοποίηση του οδικού δικτύου του Καφηρέα, το οποίο αποτελεί χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής.".

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.