Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Γενικές προβλέψεις 2010

Επιμέλεια σελίδας: Γιώτα Δερμάτη - Κλεωνάκου, αστρολόγος, διαισθητικός σύμβουλος. Αστρολογικές και αριθμολογικές προβλέψεις. Διαισθητική ανάγνωση. Εφαρμογή feng shui power. Τηλ.:22210 80234 Κιν.:6944598401 & 6978582403 - Email:[email protected]

Το 2010 έφτασε και όλοι θα συνειδητοποιήσουμε πως θα είναι μια χρονιά που δεν μοιάζει με τις προηγούμενες.

Αυτό που θα πρέπει να καταλάβουμε είναι όμως πως ότι και να γίνει θα είναι τόσο για την προσωπική αλλά και τη συλλογική μας εξέλιξη.

Πολύ πιθανόν όλοι εμείς να βιώσουμε μια χρονιά με βίαια και σκληρά γεγονότα σε παγκόσμια κλίμακα. Πολλές και ποικίλες αλλαγές ίσως και με δραματικές εξελίξεις όπως και αναταραχές και εξάρσεις που ως φαίνεται έχουν να συμβούν τόσο σε τομείς των οικονομικών αλλά και κοινωνικο-πολιτικών καταστάσεων και δυστυχώς και σε γεωφυσικά φαινόμενα που συχνά θα μας υπενθυμίζουν την ύπαρξή τους.

Επιβαρυμένη θα είναι και η ατμόσφαιρα και οι ευπαθείς οργανισμοί που έχουν αναπνευστικά προβλήματα καλό θα είναι να προσέχουν τις λοιμώξεις. Αυξημένος θα είναι ο κίνδυνος για ατυχήματα σχετικά με την φωτιά αλλά και πυρκαγιές και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή τον τελευταίο μήνα της Ανοιξης και τον τελευταίο του καλοκαιριού. Δυστυχώς είναι πολύ πιθανόν μέσα στο 2010 θα δούμε δυνάμεις του στρατού να κατευθύνονται από Δύση προς την Ανατολή.

Η εγκληματικότητα θα είναι στα ύψη και δεν αποκλείεται και μια απόπειρα δολοφονίας προέδρου μιας μεγάλης υπερδύναμης. Αυτό που θα ευνοηθεί ιδιαίτερα είναι οι μετακινήσεις και τα ταξίδια όποτε και κατ'επέκταση το θέμα του τουρισμού μας. Ευνοϊκή χρονιά θα είναι για όσους ασχολούνται με ενεργειακά και οικονομικά θέματα αλλά και κέντρα διασκέδασης. Αντίθετα δυσευνοϊκά θα είναι για όσους ασχολούνται με την γυναίκα και τα θέματα που έχουν να κάνουν με την περιποίησή της αλλά και ΜΜΕ όπως περιοδικά και βιβλία αλλά και λογω κλιματικών συνθηκων οι αγρότες.

Σε προσωπικό επίπεδο εκείνοι που θα νιώσουν την έντονη επίδραση των πλανητικών καταστάσεων θα είναι τα Παρορμητικά ζώδια, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι και ειδικά των τελευταίων ημερών που θα μπουν σε μια νέα φάση εσωτερικής και εξωτερικής μεταμόρφωσης ίσως και ριζικής αλλαγής και θα έχει να κάνει με όλους τους τομείς της ζωής τους. Συνιστώ υπευθυνότητα λογική και ωριμότητα στις όποιες σας κινήσεις.

Λιγότερη ένταση και επίδραση από την πλανητική πανδαισία θα έχουν να λάβουν τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος Λέων Σκορπιός Υδροχόος) που φαίνεται να αντέχουν τα νέα δεδομένα αρκεί να μάθουν να είναι πιο ευέλικτοι και προσαρμοστικοί σε ότι καινούργιο έρχεται.

Τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι Παρθένοι Τοξότες και Ιχθείς) έχουν να λάβουν τα λιγότερα από θέμα έντασης και πίεσης και θα τους δοθεί η δυνατότητα να αναπτύξουν τις δικες τους δυνατότητές.

Σε ότι έχει να κάνει με τις εκλείψεις της χρονιάς που είναι 4 στο σύνολο τους (15/1/2010 έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω) (26/6/2010 στον Αιγόκερω) (11/7/2010 στο ζώδιο του Καρκίνου) και (21/12/2010 στο ζώδιο των Διδύμων).

Οι τρεις από αυτές θα επηρεάσουν κυρίως τα παρορμητικά ζώδια (Κριό, Καρκίνο, Ζυγό, Αιγόκερω) και η τελευταία, τα μεταβλητά (Διδύμους, Παρθένο, Τοξότη, Ιχθύς).

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.